Mellplasztika műtétek

természetes megjelenéssel, maximális biztonságban

Mellplasztika Centrum - kik vagyunk?

A Mellplasztika Centrum mellplasztika műtéteket kínál, mint a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás, a mellkisebbítés, a mellimplantátum csere, a kombinált mellplasztika (mellnagyobbítás + mellfelvarrás egy műtét keretében) és a mellrekonstrukció. 

Felfogásunk szerint egy mellplasztika műtét akkor a legeredményesebb, ha a legmodernebb technológiát alkalmazza a kellően nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező plasztikai sebész.

A Motiva mellimplantátum márka korszerű, innovatív technológiája garantálja a legnagyobb biztonságot, minimálisra szorítva a lehetséges komplikációkat.

A magasan képzett és rutinos plasztikai sebész, Dr. Karvász Tamás pedig azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki alkalmazni is tudja a Motiva nyújtotta technikai előnyöket.

Ezt a párosítást kínálja a Mellplasztika Centrum, aminek segítségével Ön is elérheti álmai alakját.

mellplasztika centrum recepció oldalról

Motiva mellimplantátumok a Mellplasztika Centrumban

A Mellplasztika Centrum azért döntött a Motiva mellimplantátum-gyártó mellett, mert a nemzetközi mellimplantátum piacon jelenleg a Motiva képviseli a legújabb, innovatív technológiákat, a mellimplantátumok hatodik generációját. A Motiva újdonságai és szabadalmaztatott vívmányai a biztonság, a tartósság és az esztétikum terén hoztak fejlesztéseket. Az eredmény más gyártók termékei által nem tapasztalható természetes hatású, megjelenésű és érzetű mellek, melyekkel teljes biztonságban érezheti magát.

Motiva mellimplantátumok főoldali

Ismerje meg közelebbről a Motiva mellimplantátumokat!

A Mellplasztika Centrum orvosa Dr. Karvász Tamás mellplasztika specialista

karvász tamás dr

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos szakterülete a mellplasztika, azon belül is a mellnagyobbítás. Első magánorvosi praxisát 1998-ban nyitotta, 2005-től kizárólag esztétikai sebészeti műtétekkel foglalkozik.

2014-ben Európában elsőként helyezett be Motiva Q Inside elektronikus azonosítóval ellátott mellimplantátumot az IQUAM kongresszuson kollégájával, bemutató műtét keretében.

Karvász doktor úr 10 éve dolgozik Motiva mellimplantátumokkal, páratlan tapasztalattal rendelkezik a beültetésüket illetően is.

Jelentkezzen be mellplasztika konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes, személyes konzultáción, ahol Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész válaszol Önnek!

A Mellplasztika Centrum szolgáltatásai

A Mellplasztika Centrum a mellplasztika műtétek összes típusát kínálja, minden igényt kielégítve.