A fájdalomtól való félelmünk ösztönös, természetes emberi reakció. Nem szabad azonban, hogy ez visszatartson egy régóta dédelgetett álom megvalósításától. Ha mellnagyobbító műtéten gondolkozol, anyagi lehetőségeid és időd is megengedi, akkor a felépülés folyamatától való félelem ne akadályozzon meg a megvalósítástól. A modern orvostudománynak és a gyógyszerek folyamatos fejlődésének köszönhetően manapság már a műtét utáni fájdalomcsillapítás nagyon jól megoldott. Az igényes, gondos plasztikai szakember mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb fájdalom és kellemetlenség mellett, a lehető legszebb és legjobb eredményt érhesd el.mellnagyobbító műtét

A konzultáció fontossága, egyedi igények figyelembe vétele

Mivel minden ember más, ezért a felépülés mindenkinél eltérő, teljesen egyedi. Azonban nagy vonalakban a plasztikai sebészek is előre megmondják, hogy mennyi idővel számolhatnak az érdeklődők. A személyes konzultációs alkalmak után saját plasztikai szakemberünk már nagyjából tájékoztatni tud a gyógyulási folyamat várható menetéről. Nagyban segíti őt a tájékoztatásban, ha alaposan kifaggat életmódodról, étkezési, mozgásos szokásaidról, káros szenvedélyeidről, családi helyzetedről, valamint korábbi műtéteid utáni regenerációdról.

Mi történik a mellnagyobbító műtét után?

A műtétek általában altatásban történnek. Egy nap kórházi pihenés után hagyhatják el a mellnagyobbító műtéten átesett páciensek a sebészetet. Ezután nagyon fontos egy hét következik. Ilyenkor szigorú pihenés, kíméletes napok ajánlottak, hiszen ilyenkor még nagyon frissek a sebek, valamint ekkor kell rögzülnie a megfelelő helyre az implantátumnak.-

  • Tiltott mozdulatok

Szigorúan tilos a nehéz dolgok emelése, a karok magasba emelése, a hirtelen mozdulatok. Ezért nem szabad például hajat sem mosni magadnak, de tilos a konyhapolcról levenni a lábast, mivel ezek mind a karok felemelésével járnak. Érdemes tehát erre az első egy hétre segítséget szervezni magadnak, például egy családtag, vagy rokon, barát, aki szívesen kisegít a műtét után. Érdemes az ételt valahonnan rendelni ebben az időszakban, hogy a főzés ne legyen megterhelő. Könnyebb séták, ha jól esnek engedélyezettek, hiszen azok javítják a vérkeringést, így segítve a gyógyulási folyamatokat.

  • Kontrollvizsgálatok

A mellnagyobbító műtét után egy és két héttel is kontrollvizsgálat várható (ezekre az időpontokra is érdemes segítséget szervezni, hiszen az első időszakban a vezetés is tiltólistás). Az utóbbi vizsgálatnál történik meg általában a varratszedés, mely után egy-két napig érzékenyebbek lehetnek újra a sebek. A munkába visszaállást a műtét után egy, de inkább két héttel ajánlják legkorábban az orvosok.

A teljes gyógyulási folyamat minimum 6 hét, eddig nem szabad komoly megterhelést, sportot végezni. Természetesen ezek után is ügyelni kell az operált területre. Kezelőorvosunk pontos ajánlásokat tesz, hogy a gyógyulás minél hamarabb és a lehető legtökéletesebben fejeződjön be.

Milyen hosszú lehet a lábadozás mellnagyobbítás után?

Nagyban befolyásolja a regenerációt a páciens életmódja, szokásai, napi lábadozás mellnagyobbítás utánrutinja. A könnyű, rendszeres testmozgás, az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás, a vitaminok szedése, a sebek megfelelő ápolása, kenése, a speciális, rögzítő melltartó állandó viselése nagyban segíti a lábadozási folyamatot és a tökéletes kebleket. A dohányzás, a helytelen, egészségtelen táplálkozási szokások, a túl intenzív, megterhelő mozgások, az alkohol fogyasztása vagy a sebek feláztatása, mind ronthat a végeredményen, valamint meghosszabbíthatja a gyógyulási időszakot. Fontos tehát a tudatosság és a fegyelmezett magatartás, ha a lehető legtökéletesebb végeredményt szeretnéd látni a tükörben.

Láthatod tehát, hogy a szép, nagy és feszes mellek nem csak az implantátumon, vagy az orvoson múlnak. Nagyon fontos, hogy hol töltöd a regenerációs időt. Mi egy olyan budapesti klinikát ajánlunk figyelmedbe, ami az egész országban egyedülálló. Egyedülálló, mert

  1. Magyarország legnagyobb plasztikai sebészete
  2. 0-24 órás felügyelet a páciensek igényeihez mérten
  3. Minden beavatkozásra nemzetközi garanciát vállalnak