Ma már tényleg szinte rutinműtétnek számít egy mellnagyobbítás, de azért nem árt utánajárni mégis hol érdemes ezt a műtétet elvégeztetni. A műtétek megítélése az elmúlt évtizedben is sokat változott, hiszen régebben ezeket a műtéteket titkolták. Ma már teljesen érthető, ha valaki felvállalja, hogy ilyen jellegű műtéten esett át.Legjobb plasztikai sebész mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás ma már általánosan elfogadott és gyakori plasztikai sebészeti beavatkozás, azonban roppant fontos, hogy a legkiválóbb plasztikai sebészek valamelyike végezze. De hol található a legjobb plasztikai sebész mellnagyobbítás terén, hiszen mindenkinek joga van a legkiválóbbakkal végeztetni plasztikai beavatkozását. Mint mindenhol itt is vannak minőségi eltérések akár az alapanyagok, akár az orvos tapasztalatai, akár a páciensekkel való bánásmód tekintetében. Az említett nézőpontok hozzájárulnak ahhoz, hogy valamilyen módon rangsorolhatóak legyenek plasztikai sebészeink, akik között országos szinten és Budapesten is számos kiválóság található.

Ha mellplasztika akkor kizárólag csúcsminőséget válassz!

A cím igaz mind a beavatkozást végző plasztikai sebészre, mind az implantátum minőségére! Szintén nagyon fontos, hogy a mellműtét előtt, legyen szó mellnagyobbításról, mellfelvarrásról vagy épp mellkisebbítő műtétről, megbizonyosodjunk arról, hogy az adott orvos vagy magánklinika milyen garanciát vállal, tehát mire építhetjük felé tanúsított bizalmunkat. Ha az orvosi beavatkozásra szeretnénk biztosítékot, akkor a hírnév, a kimagasló pályafutás isaps logomellett az ISAPS tagsággal bíró orvosokat részesítsük előnyben, hiszen az ő munkájukra nemzetközi garanciát vállal az International Society of Aesthetic Plastic Surgery, azaz Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége. Magyarországon mindezidáig mindössze FDA logótizenkét plasztikai sebész rendelkezik ilyen tagsággal, ők minden bizonnyal a legjobb plasztikai sebészek közé tartoznak Magyarországon. Ha az implantátum magas minőségére is szeretnénk biztosítékot, akkor olyan implantátumot válasszunk, mely FDA tanúsítvánnyal bír. Az FDA amerikai minőségi tanúsítvány, mely a legszigorúbbnak és legbiztonságosabbnak számít.

Íme a legjobb plasztikai sebész mellnagyobbítás terén

A mellnagyobbítás terén kitűnő minőséggel rendelkezik e két kiváló budapesti plasztikai sebész,  Dr. Toperczer Zsolt és Dr. Karvász Tamás (ISAPS tag). Fontos még megemlíteni Dr. Mohammad T. Jaberansari vezető plasztikai sebészt, aki szintén hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik a plasztikai sebészet területén.

Dr. Karvász TamásDr. Mohammad T. JaberansariDr. Toperczer Zsolt
karvász tamás plasztikai sebészDr._Toperczer_Zsolt plasztikai sebész
ElérhetőségElérhetőségElérhetőség

E három kitűnő orvos a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető orvosai, ahol Dr. Karvász társtulajdonos is. Ezen orvosok már tanulmányaik során kiemelkedtek, valamint egy életen át tartó tanulás és fejlődés mellett tették le voksukat, így általuk a legkiválóbb eredmény érhető el, ha mellnagyobbításról van szó. plasztikaisebeszetbudapest.orgHogy hármuk közül ki a legjobb plasztikai sebész mellnagyobbítás területén, talán nem is lehetne megmondani, azonban a mellműtétekkel kiemelten foglalkozott Dr. Karvász Tamás. Mellplasztika témakörben az alábbi címekkel tartott előadást: Első tapasztalataink az aszimmetrikus anatómiai emlőimplantátumokkal, valamint Esztétikai emlőműtétek osztályunk gyakorlatában. 2000-ben és 2001-ben kiemelten foglalkozott az emlőműtétekkel. Ezeket a pozitív véleményeket és visszajelzéseket a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum weboldalán olvashatod el.

Dr. Toperczer Zsolt szerint inspiráló lehet, ha az emberek felfedeznek egy újabb lehetőséget, amivel tehetnek valamit a testükért. Az adjunktus úr a kétezres évek eleje óta nagyon sokat tett érte, hogy e nemcsak szépészeti okokból fontos lehetőség köztudatba kerüljön. 2018 óta a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum önálló plasztikai sebészeként dolgozik. Specialitása a mellplasztika, de zsírleszívástól az anyajegy-eltávolításig e terület nagyon sok kihívását kiválóan kezeli. Ahogy egy betege fogalmazott: “Dr. Toperczer is a real professional.” 

Dr. Mohammad T. Jaberansari a családalapítás kedvéért váltott a szívsebészetről a plaszikai sebészetre – ahogy ő maga kijelentette egy interjúban: “…amikor a finom mozdulatok már a kezemben voltak.” Szakmailag folyamatosan fejleszti magát ma is; szerinte ebben a szakmában a tanulást soha nem lehet abbahagyni. Számára különösen fontos a pácienseivel való kommunikáció, s a kialakuló bizalom. Két fiú boldog édesapja. Anyanyelvén, a perzsán kívül kiválóan beszél magyarul és angolul.

 

Mi a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum védjegye?

Ezen a klinikán nagy gondot fordítanak arra, hogy az innen távozó páciensek a műtét után is jól érezzék magukat és semmiféle komplikációval ne kelljen megküzdeniük a felépülés során és utána sem. Nagyon fontos, hogy itt kizárólag minőségi implantátumokkal végezik el a kívánt műtéteket, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a komplikációk nagy százaléka teljesen kizárható. A műtétek során mindig a kellő alapossággal járnak el, ide értve az előzetes konzultációs és igényfelmérést is, majd a műtét utáni kezeléseket és a lábadozás időszakát.  Itt minden páciensnél nyomon követik a gyógyulás folyamatát. Az NPSC-nél  akkor tekintik sikeresnek a műtétet, ha fél év elteltével is mindent rendben találnak egy általános kivizsgálás alkalmával. Náluk nem a műtétek száma, hanem a műtétek minősége a legfontosabb. A klinikán a lábadozás időszakában is folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújtanak a pácienseknek. Korszerű, szinte lakosztály jellegű kórtermekkel, képzett orvos és ápolószemélyzettel várnak minden érdeklődőt Budapest szívében.

Mellnagyobbítás a jobb közérzetért

Mellnagyobbítás a jobb közérzetértA mellnagyobbítás nem csupán fizikai jellegű beavatkozás.A mellnagyobbítás sokak számára jelent megoldást a hétköznapi letargiában telt időszakok leküzdésére. Sok hölgy küszködik pszichés zavarokkal a kicsi mellek miatt. A nagyobb mellekre vágyók valamilyen céllal szeretnének dúsabb kebleket, azonban nem mindig felel meg az eszköz céljaiknak. A három kimagasló eredményeket elért plasztikai sebészünkről az is elmondható, hogy fontosnak tartják a műtétet megelőző személyes konzultáció alkalmával feltárni az okokat és célokat, majd pedig ezek fényében tanácsolni vagy nem tanácsolni a műtétet. Fontos szempont ez, hiszen életre szóló változás a mellnagyobbítás. Olyannyira életre szóló, hogy mára odáig jutott az orvostudomány és az orvostechnikai eszközök, hogy léteznek olyan mellimplantátumok, melyek a végsőkig eredeti állapotukban maradnak, így nem szorulnak cserére.

Amennyiben szeretnél ingyenes konzultáción részt venni egyik ajánlott plasztikai sebészünkkel, jelentkezz be az alábbi gombra kattintva!

ingyenes konzultáció

Legjobb plasztikai sebész, mellnagyobbítás – ajánlás