Nemzetközi Plasztikai Sebészet, ahol a szépség születik

A vonzó külső megvalósításában fontos szerep jut a megfelelő táplálkozásnak és a rendszeres testmozgásnak, ám minden tekintetben csak ezekkel nem érhetőek el bizonyos változások. Ha nagyobb kebleket szeretnénk, ráncainknak mondanánk búcsút, vagy várandósság során kialakult striákat tüntetnénk el, akkor bizony érdemes plasztikai sebészettel foglalkozó klinikához fordulni. Na de mégis melyikhez? A Nemzetközi Plasztikai Sebészet 1991 óta azon munkálkodik, hogy a szépülni vágyók maximálisan megbízható kezekben érezhessék magukat, és a végeredménnyel is elégedettek lehessenek. Ezzel a felfogással érte el azt a kitüntető címet, hogy nagyon sokan a legjobb plasztikai sebészet Budapesten címmel illetik.

A legjobb plasztikai sebészet Budapesten – Profi csapat a szépség szolgálatában

Egy-egy klinika színvonala nagymértékben múlik azon, hogy milyen szakemberek adják nevüket és szaktudásukat hozzá. A Nemzetközi Plasztikai Sebészet e tekintetben is a legjobb színvonalat biztosítja az érdeklődők számára. Dr. Toperczer Zsolt vezető plasztikai sebész már 1999 óta foglalkozik plasztikai sebészettel. 2001-ben alapította magánsebészetét TopForma néven. Sebészete alapítása óta szándéka a plasztikai sebészet legkorszerűbb elveinek megfelelő ellátást elérhető áron kínálni a pacienseinek. Az esztétikai sebészet széles spektrumában otthon van, de specialitása az emlő esztétikai sebészete. Kiválóan beszél angolul és németül. Dr. Karvász Tamás társtulajdonos és elismert plasztikai sebész nem csak kimagasló szakértelemmel rendelkezik, de emberségesen, igazi lelkiismeretességgel szolgálja a páciensek elégedettségét. Dr. Mohammad T. Jaberansari perzsa származású sebész, plasztikai sebész. Az élethosszig tartó tanulás híve. Komoly szakmai múlt birtokosa. Pályáját egykor hazánkban kezdte és Angliától a Dél-Afrikai Köztársaságig számos ország intézményeiben dolgozva vált gyakorlott, tapasztalt sebésszé. Önállóan 2012 óta praktizál, anyanyelvén kívül kiválóan beszél angolul és magyarul.

 

Dr. Karvász TamásDr. Mohammad T. JaberansariDr. Toperczer Zsolt
karvász tamás plasztikai sebészDr._Toperczer_Zsolt plasztikai sebész
ElérhetőségElérhetőségElérhetőség

Hogyan lesz valaki a legjobb? ISAPS tagság a megbízhatóságért

Tudta, hogy az ISAPS névre hallgató nemzetközi szervezet kifejezetten azért jött létre, hogy a tagjai közé tartozó szakemberek munkájára garanciát vállaljon a páciensek felé? Ez egyúttal garanciát is jelent arra vonatkozóan, hogy az érintett szakemberek kezei között a legnagyobb biztonságban lehet a műtétet választó. Hazánkban mindössze 12 szakember tartozik a tagok közé. Amennyiben e sebészek által végzett beavatkozást követően további nem várt költségek merülnének fel, úgy a szervezet mindezt viseli. Mi más lenne nagyobb garancia a megbízhatóságra, ha nem az efféle felelősségvállalás?

Magyarország legnagyobb tapasztalattal rendelkező klinikája

A Nemzetközi Plasztikai Sebészet nem csak a hagyományos plasztikai beavatkozásokkal áll rendelkezésre, hanem olyan eljárásokkal is, melyeket elsőként ez a klinika kínált az érdeklődőknek. Tipikusan ilyen például a Silhouette Soft kezelés. A kimagasló szakmai tudás egyébként annak is köszönhető, hogy az itt tevékenykedő szakemberek folyamatosan odafigyelnek továbbképzésükre, így tisztában vannak az orvostudomány legkorszerűbb megoldásaival és eljárásaival. Ennek a tudásnak hála színvonalas beavatkozások keretein belül használhatják ki a plasztikai sebészet újdonságait.legjobb plasztikai sebészet Budapesten

Professzionális környezet korszerű felszereltséggel

A klinika saját tulajdonban álló felszerelésekkel és eszközökkel garantálja, hogy pénzügyileg is szilárd alapokon áll az intézmény. Magyarország legnagyobb plasztikai sebészete 24 órás ellátással és professzionális környezettel igyekszik tenni a páciensek elégedettségéért. Ehhez adja meg a környezetet a Szent Rókus Kórház. A nyugat-európai minőségű felszereltség és a modern kórtermek együttesen teremtik meg azt a megbízhatóságot és hangulatot, melyet minden műtét előtt álló szeretne megélni. Alapterület és ágyszám alapján is messze meghaladja a klinika a többi hazai intézményt, ráadásul az ellátás területén is nagy fokú rugalmasság érvényesül.

Fókuszban az elégedett páciens

Ebben a klinikában az, hogy a szolgáltatás – tehát maga a plasztikai beavatkozás –  kiváló, alapvető dolog. A pluszt itt az jelenti, hogy onnantól kezdve, hogy a páciens beteszi a lábát a klinikára, egészen más hozzáállással találkozik.  Nem csak a megnyugtató környezetről vagy a műtét utáni megfigyelés során a huszonnégy órás szakorvosi felügyeletről van szó, hanem a megfelelő minőségű és mennyiségű tájékoztatásról is. Ez mind a műtét előtt, mind a lábadozás időszakában kiemelt jelentőséggel bír. Páciensként olyan tünetekkel, panaszokkal szembesülhetünk, melyek ugyan a beavatkozás természetes velejárói, mégis ismeretlenek lehetnek számunkra. Ilyenkor nagyon fontos, hogy kérdéseinkkel, vagy az esetleges vizsgálatra azonnal fordulhassunk a szakemberekhez. A Nemzetközi Plasztikai Sebészet ezt, és ennél jóval többet nyújt. Nem mást, mint az elérhető szépség lehetőségét az emberközpontú hozzáállással karöltve. Kattints a képre még több infóért!