A lógó keblek sok nő számára okoznak problémát. Míg a húszas évek elején feszes, formás melleknek örvendhetünk, addig az évek múlása bizony rányomja bélyegét a mellek állapotára. A gravitáció ellen nem sokat tehetünk, de akár méretből adódóan is előfordulhat, hogy a szokásosnál hamarabb ereszkednek meg a keblek. A nagy súlyingadozás sem tesz jót állapotuknak, ha pedig elindult a folyamat, onnantól évről-évre láthatóbb lesz a változás. Ezért sokan mellfelvarrás tapasztalatok után kutatva keresgélnek az interneten, hogy megtudják, vajon érdemes-e belevágni. Összeszedtük és összegeztük az élményeket, a véleményeket és  benyomásokat.

A mellfelvarrás tapasztalatok konklúziója

A mellfelvarrás tapasztalatok egyértelműen arról számolnak be, hogy a beavatkozást követően jelentősen javul amellfelvarrás tapasztalatok közérzet, növekszik az önbizalom, és visszanyerhetőek a fiatalos formák. A magabiztosság nem csak a hétköznapi megjelenésben mutatkozik meg, hanem akár a társkeresés és az ismerkedés kapcsán is. Ahhoz tehát kétség sem férhet, hogy a megereszkedett mellek műtéti úton történő korrekciója jó választás, mindössze az a kérdés, hogy implantátum beültetésével együtt végezzék-e a szakemberek a beavatkozást.

A mellnagyobbítással kombinált felvarrás

A mellfelvarrás tapasztalatok alapján elmondható, hogy az érintettek gyakran nagyobb kebleket is szeretnének, és ezért az implantátum beültetése mellett döntenek. Ezen az oldalon hasznos információk várják mindazokat, akik szeretnének mindent megtudni a mellfelvarrásról és a benne rejlő lehetőségekről. Az előzetes tájékozódás egyébként a választott szakembernél is megtörténik majd, aki nem csak az adottságoknak megfelelő megoldásokról nyújt információkat, hanem arról is, hogy mire lehet számítani a műtétet követően, valamint milyen gyorsan térhet vissza a páciens a megszokott hétköznapi rutinhoz.mellfelvarrás mellnagyobbítással

A mellfelvarrás utáni boldogság – megfizethetlen

A sebészeti beavatkozások elébe, annak jellegétől függetlenül minden páciens kicsit félve tekint. Nincs ez másként a mellfelvarrás esetében sem. Nagyon fontos, hogy olyan klinikát válasszunk, amelynek szakemberei mellett a legnagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Nem véletlen, hogy a műtét után, ahogyan az altatásból jobban lesznek a páciensek, rendszerint nagyon örülnek annak, hogy végre maguk mögött tudhatják a beavatkozást. Ez az öröm pedig csak fokozódik akkor, amikor először tekintik meg a végeredményt. Ugyan a végleges eredményre és a gyógyulásra még várni kell, de a feszesebb formák és a méretesebb keblek azonnal mosolyt csalnak a nők arcára. A mellplasztika tapasztalatok gyakran szólnak arról is, hogy még az eleinte érzett fájdalom ellenére is boldogok az érintettek, hiszen a mellplasztikával rendszerint régi álmok válnak valóra.

Fájdalomcsillapítás a beavatkozás után

Fájdalomcsillapítás a beavatkozás utánMekkora fájdalomra lehet számítani az első néhány napban? Ez függ attól, hogy történt-e mellnagyobbítás, vagy mindössze felvarrással korrigálta a szakember a megereszkedett kebleket. Az implantátum alapvetően feszítő érzéssel jár, amit egyesek fájdalomnak is megélhetnek. A megfelelő fájdalomcsillapítókkal azonban kiválóan kordában tartható mindez, és az első néhány napot követően rendszerint enyhülnek is a panaszok. Amennyiben kisebb fokú megereszkedésről van szó, vagy a páciens nem szeretne implantátumot, akkor a mellfelvarrás tapasztalatok szerint természetesen a gyógyulási idő is rövidebb.

Melyik klinikát válasszam?

A mellfelvarrás és a hozzá gyakran társuló mellnagyobbítás az egyedüli megoldást kínálja akkor, ha a lógó mellek problémáját szeretnénk valamiként orvosolni. Plasztikai sebészetek sokasága kínálja szolgáltatásait, ám a választáskor az árakon túl érdemes a kínált színvonalat is szem előtt tartani. Ez utóbbi fontosabb annál, hogy mennyibe kerül majd a beavatkozás és a hozzá kapott ellátások. A megbízhatóság e területen is a legfontosabb döntő tényező a mellfelvarrás tapasztalatok szerint. A plasztikai műtéttel visszanyerhető magabiztosság és a nőiség újbóli megélése pedig megfizethetetlennek bizonyulnak.

Az általunk ajánlott budapesti plasztikai sebészetek:

Nemzetközi Plasztikai SebészetPlasztikai Sebészeti Centrum