Feszesebb, formásabb keblekre vágysz? A várandósság és a szoptatás időszaka után nyernéd vissza korábbi formád? A mellplasztika nem véletlen az egyik leginkább keresett plasztikai beavatkozás, hiszen a női keblek nagymértékben meghatározzák a magabiztosságot és a nőiség megélését. De vajon mennyibe kerül mindez? Hogyan úszhatjuk meg a legolcsóbban az eljárással kapcsolatos kiadásokat? És vajon tényleg a leginkább takarékos megoldás bizonyul igazán megbízhatónak? Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy a mellplasztika árak Budapesten miként alakulnak, és mekkora költségekkel számolhatunk minden szolgáltatással együtt.

mellplasztika árak budapesten

A mellplasztika árak Budapesten a klinikától is függ

Ha plasztikai beavatkozásokról van szó, akkor korántsem mindegy, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtó, mely orvosok szakértelmét nyújtó intézményről van szó. A mellplasztikán már átesettek egyértelműen azon az állásponton vannak, hogy ha már a beavatkozás mellett döntöttek, akkor nem érdemes az áron spórolni. Korántsem mindegy ugyanis, hogy milyen minőségű ellátást kapunk akár a mellplasztika előtt, akár azt követően. A kifogástalan végeredmény érdekében a jelentős tapasztalattal rendelkező profik javasoltak, és ezen felül olyan klinikát érdemes választani, amely minden tekintetben megfelel a legkorszerűbb követelményeknek. Mindez nem jelenti azonban azt, hogy megfizethetetlen összegűek lennének a mellplasztika árak Budapesten.

Mellnagyobbítás már akár 800 ezer forinttól 

A méretes, feszes mellek minden nő álmai között ott szerepelnek. Akár egymillió forint alatti összegért is elérhető a mellnagyobbítás budapestenbeavatkozás, ráadásul implantátummal együtt. Akadnak klinikák, ahol külön számolják fel a műtőhasználat árát, az altatás díját, vagy például a beavatkozás utáni klinikai tartózkodás költségeit. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mivel mindezek maguktól értetődően hozzátartoznak a mellnagyobbításhoz, így a legtöbben azt szeretik, ha egy komplex árat látnak maguk előtt, amelyben már minden költség benne van. Az implantátum árak egyébként 300-500 ezer forint környékén mozognak páronként, esetükben főként a méret és a forma a döntő.

Mellfelvarrás: olcsóbb, mint a mellnagyobbítás

Az évek múlása, a gravitáció, vagy a nagyobb súlyingadozás óhatatlanul is rányomják bélyegüket a keblek feszességére. A lógó mellekkel azonban nem kell törvényszerűen együtt élni, hiszen ma már rutin beavatkozás keretein belül végezhető el a mellfelvarrás. Amennyiben a keblek jelentős mirigyállománnyal rendelkeznek, akkor rendszerint elegendő szokott lenni a felvarrás és a felesleges bőr kimetszése. Tény viszont, hogy sokan úgy vannak vele, ha már szike alá fekszenek, akkor a még dúsabb idomokért is szeretnének tenni. Az emlő felvarrás alapvetően olcsóbb, mint a nagyobbítás, így már 750 ezer forint környékén elérhető. Amennyiben implantátum beültetésével szeretnénk kombinálni az eljárást, akkor viszont mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis egymillió-kétszázezer forintot is elérhetnek így a felmerülő kiadások, természetesen a választott implantátum ellenértékével együtt.

Mellkisebbítés a komfortosabb mindennapokért

mellkisebbítés budapesten

A dús keblekre vágyók talán elképzelni sem tudják, hogy a méret bizony lehet túl nagy is. Ilyenkor nyújthat nagy segítséget az emlőkisebbítés. A körülbelül 800 ezer forintos beavatkozás azonban- hasonlóan más mellplasztikai eljárásokhoz – kétségkívül megmutatja előnyeit. A kisebb keblekkel komfortosabbá válnak a mindennapok, és visszatérő gombás bőrbetegségeket és a logó melleknek a hátulütőit is kiküszöbölhetjük ilyen módon.

A kényelem és a biztonság megfizethetetlenek!

Plasztikai műtétek iránt érdeklődve természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mivel tudnak többet azok a klinikák, ahol az árak magasabbak a társaik által kínáltaknál. Elsősorban azt célszerű szem előtt tartani, hogy nem mindegy, milyen plusz költségek járulnak még a későbbiekben a weboldalon megtalálható, rendszerint tájékoztató jellegű árakhoz. Erről biztos információt személyes konzultáció alkalmával kaphatunk, melynek első alkalmát néhány klinika ingyenesen kínálja.luxusklinika

A páciensek tapasztalatai is azt mutatják, hogy a nagy napot megelőzően az olyan klinika nyújt igazán kielégítő szolgáltatást, amely figyel a gördülékenyen zajló vizsgálatokra, majd a műtét után is a kényelmet helyezi a fókuszba.

„Már az első konzultációtól kezdve biztos voltam abban, hogy a Nemzetközi Plasztikai Sebészet szakembereinek kezei között a legjobb helyen leszek. Várakozásokkal teli indultam neki a nagy napnak, majd az ébredést követően minden tekintetben elégedett voltam a kapott szolgáltatásokkal. A mellplasztika árak Budapesten ugyan nem itt a legolcsóbbak, de a meglepően alacsony árakat kínáló szolgáltatóktól egyébként is ódzkodtam. A klinikát mindazoknak ajánlom, akik megbízható szakembereket keresnek, és kifogástalan ellátást szeretnének kapni a pénzükért.” -Éva

Ma már egyéni igények szerint összeállított étrendet, hotelekre jellemző, prémium kategóriás szobát és professzionális ellátást kaphatunk mellplasztika kapcsán is. Érdemes hosszú távú befektetésként gondolni a plasztikai beavatkozásra fordított összegre, hiszen cserébe a magabiztosság és a nőiesség megélésének teljessége jellemzi majd életünket.

Az itt bemutatott két budapesti plasztikai sebészet biztosan a legjobb minőséget képviseli, nyugodtan fordulj hozzájuk kérdéseiddel!

Nemzetközi Plasztikai SebészetPlasztikai Sebészeti Centrum