A mellplasztika az egyik leggyakrabban választott beavatkozás, amely iránt a plasztikai sebészeti klinikákat felkeresők érdeklődnek. Nem véletlen, hiszen a formás, feszes keblek azonnal nőiessé varázsolják viselőjüket. A kívánt formák elérésével nem csak a nemiség élhető meg teljesebben, de a megnövekedett magabiztosság apropóján a mindennapokat is sikeresebben tapasztalhatod. Az elérhető eredményeken és az intenzív érdeklődés miatt mellplasztika árak gyakori kérdések oldalt hoztunk létre, hiszen korántsem mindegy, hogy mennyi az annyi. Nézzük, milyen kérdésekkel szembesülnek legtöbbször a plasztikai sebészetek alkalmazottjai az előzetes tájékozódás, vagy az első konzultáció alkalmával!mellplasztika árak gyakori kérdések

Mennyibe kerül a mellplasztika?

A mellplasztika ára számos költséget foglal magába, és így a beavatkozás jellegétől függően 7-800 ezer forinttól indulnak a költségek és akár a másfél millió forintot is elérhetik. Klinikája válogatja, hogy milyen költségeket tartalmaznak az interneten megadott, rendszerint tájékoztató jellegű árak, és várhatóak-e hozzájuk még plusz költségek. Erről nem csak telefonos érdeklődés, de személyes konzultáció alkalmával is érdemes tájékozódni. Ez utóbbit gyakran ingyenesen kínálják a szolgáltatók, és azért is hasznos szemtől-szemben konzultálni a választani kívánt szakemberrel, mert így saját adottságaidnak és az elérni kívánt céloknak a függvényében javasolhat az orvos eljárást, annak minden költségvonzatával. Rendszerint a mellfelvarrás hozható ki a legolcsóbban, ez ugyanis már 700 ezer forint környékén elérhető, de ha implantátum beültetésére is sor kerül vele egyidejűleg, akkor már egymillió fölötti összegről beszélhetünk. A legnépszerűbbnek bizonyuló mellnagyobbítás 900 ezer forintos áron számít átlagnak.

Benne van az árban az implantátum költsége is?

A mellnagyobbítás iránt érdeklődők gyakran teszik fel a kérdést, hogy a megadott árak tartalmazzák-e azaz implantátum költsége implantátum költségeit. Ugyan a legnagyobb része a várható összegnek a szakember, a műtőhasználat, valamint az altatás díja, de az implantátum költsége sem elhanyagolható. Többféle méret, fajta és kialakítás áll ma már rendelkezésre, s ha már a testbe ültetett alapanyagról van szó, akkor érdemes a bonyolultabb gyártástechnológiával készült, maximális biztonságot nyújtó implantátumok közül választani. Ezek az egyszerű, általános garanciával rendelkező, kerek, sima felszínű fajtáknál ugyan legalább 100 ezer forinttal többe kerülnek darabonként, de ezért nem csak élettartam garanciát kaphatunk, hanem ennél sokkal többet. A körülbelül 200 ezres darabáron elérhető implantátumok csepp alakúak, így természetes hatást keltenek. Texturált felületüknek és poliuretán hab bevonatuknak köszönhetően pedig maximális biztonságot nyújtanak. A megadott árak rendszerint tartalmazzák az implantátum költségét is, vagy ahol nem így van, ott külön felhívják rá a figyelmet.

Milyen ellátást kaphatok a  során?

Ugyan a beavatkozás után a páciensek rendszerint már örömmámorban úsznak, hogy végre magukénak tudhatják a kívánt méretet, és túl vannak a beavatkozáson is, de a kezdeti fájdalmak és kimerültség miatt korántsem mindegy, hogy milyen környezetben lábadozhatnak. Míg a klinikán tartózkodás szükséges, addig is szeretnének a páciensek a megszokott életszínvonalon megélni a napokat. A folyamatos orvosi felügyelet természetesnek számít, de ehhez jön hozzá a komfortos környezet, a színvonalasan felszerelt szoba és az egyéni igényeknek megfelelő étkezés. Mindegy, hogy vegetáriánus vagy, a vegán életmódot követed, vagy a legfinomabb húsos, esetleg diétás fogásokkal kényeztetnéd magad a beavatkozást követően, prémium kategóriás ellátásban lehet részed a megfelelő klinikát választva.

kórházi tartózkodás

Mellfelvarrással együtt lehetséges mellnagyobbítás?

Várandósságot követően, nagyobb fogyás után, vagy egyszerűen az évek múlásával a keblek veszítenek fiatalos feszes tartásukból. A mellfelvarrás ilyenkor nyújthat segítséget. Az érdeklődők gyakran a korábbi méretnél nagyobbat is szeretnének magukénak tudni, így természetesen lehetőség van a két beavatkozás egyetlen alkalommal történő elvégzésére.

Mellplasztika árak gyakori kérdések: A biztonság tényleg drágább?

A plasztikai klinikák között nem csak a szakemberek, vagy az ellátás kapcsán akadhatnak különbségek, hanem bizony az árak terén is. A mellplasztika árak akár százezres nagyságrendű eltéréseket is mutathatnak. Joggal merül tehát fel a kérdés, hogy vajon a drágább szolgáltatás valóban színvonalasabb-e. A műtét során felhasznált anyagoktól kezdve az altatáson át sokféle költségből tevődik össze az a végső ár, amennyibe a mellplasztikai beavatkozás kerül. Vannak klinikák, amelyeknek az eszközöket is bérelniük kell, mások sajátokkal rendelkeznek. Ez utóbbi kapcsán nem állítható egyértelműen, hogy az olcsóbb silányabb minőségű szolgáltatást takar, de alapvetően elmondható, hogy a minőségnek igenis megvan a maga ára. Ezen azonban nem érdemes spórolni, hiszen a kényelem, a biztonság és a megbízhatóság múlhatnak azon, milyen körülmények között történik az eljárás, s biztosítottak-e hozzá a szükséges személyi és tárgyi feltételek. Az itt látható két plasztikai sebészeten biztosan a legjobb ellátást és minőségi kezelést fogsz kapni, ez pedig mindennél fontosabb.

Nemzetközi Plasztikai SebészetPlasztikai Sebészeti Centrum

Mellplasztika árak gyakori kérdések