A saját zsírral történő mellnagyobbítás ma már nem csak Japánban vagy Kínában örvend nagy népszerűségnek, hanem Európában is egyre több klinika kínálja ezt a szolgáltatást. A forradalmi megoldásnak köszönhetően implantátum beültetése nélkül lehetséges a mellméretnövelés vagy az esetleges aszimmetriák kiküszöbölése. Sokáig az eljárás hatékonysága hagyott maga után némi kívánnivalót, és ezért a nők inkább választották a garantált méretváltozást kínáló implantátum beültetését. Napjaink korszerű technológiájának köszönhetően azonban a saját zsír befecskendezésével történő mellnagyobbítás is egyre több rajongót tudhat magáénak. Komoly előnye, hogy a mellplasztika saját zsírral árak alacsonyabbak, mint az implantátumos megoldás, ezért mind jobban nő azok száma, akik a természetes módszert részesítik előnyben. Akit tehát a korábbiakban az tartott vissza a plasztikai beavatkozástól, hogy tartott a műtéttől és a tulajdonképpen idegen anyag behelyezésétől, ma már annak sem kell lemondania a dús keblekről.

Zsírleszívás és őssejt átültetés: ez a jelen tudománya!

mellnagyobbítás saját zsírral árak

A saját zsírral történő mellnagyobbításhoz a szükséges zsír mennyiségét olyan területekről nyeri a szakember, ahol erre az adottságok lehetőséget kínálnak. Az eljárás sikere részben attól függ, hogy miként történik a zsír levétele, majd annak szétválogatása. A zsírsejtek között megtalálható őssejtek szintén átültetésre kerülnek, ezek ugyanis garantálják a hosszú távú eredményeket, melyek gyakran kerülnek fókuszba akkor, ha az implantátum nélkül mellnagyobbítás a cél. Fontos tisztában lenni azzal, hogy egyszerre mindössze 200-300 ml zsírsejt ültethető át, ugyanis csak ennyi esetében biztosítható a megfelelő táplálás az adott területen. Ennek megfelelően akár két-három műtétre is szükség lehet a kívánt hatás elérése érdekében. Ez már csak azért is figyelmet érdemel, mert a beavatkozások számának függvényében alakulhatnak az árak.

Mellnagyobbítás saját zsírral árak tekintetében

A mellnagyobbítás zsírátültetéssel 700 ezer forintos összegtől indul, ám a pontos árakról akkor kaphatunk bővebb információt, ha személyes konzultáción veszünk részt. Minden nő más és más adottságokkal rendelkezik, és előfordulhat az is, hogy a keblek nem alkalmasak az ilyen módon történő nagyobbításra. Kemény és feszes melleknél általában nem javasolják a szakemberek, éppen úgy, mint a túlságosan megereszkedett melleknél. Amennyiben kifejezetten vékony páciensről van szó, akkor szintén más módszer javasolt a mellnagyobbításra, hiszen ilyenkor tulajdonképpen nem áll rendelkezésre olyan terület, ahonnan a szükséges mennyiségű zsírleszívás megtörténhetne. Ekkor a körülbelül 800 ezer forinttól induló implantátum beültetésével zajló műtéten érdemes elgondolkodni.mellplasztika saját zsírral árak

Fontos tisztában lenni azzal is, hogy a saját zsírral történő mellnagyobbítás több méretnyi változtatásra nem alkalmas. Így ha A-kosár helyett legalább C-re vágynánk, akkor a hagyományos, implantátum beültetésével járó műtét hozhatja meg a kívánt végeredményt. Ugyanakkor, ha korábbi mellnagyobbítás után bármilyen okból az implantátum eltávolítására kerül sor, és a páciens nem szeretné többet testében tudni azt, akkor a saját zsírral történő feltöltés egyfajta alternatívát kínál.

Mellnagyobbítás zsírleszívással kombinálva

A saját zsírral zajló mellnagyobbítás remek alkalmat kínál arra, hogy a kritikus területeken megszabadulhassunk a feleslegtől. Nem véletlen, hogy például a várandósságon és szoptatáson átesett nők számára több klinika is kínál „helyreállító csomagot”. Ez gyakran kombinálja például a saját zsírral történő mellnagyobbítás lehetőségét a zsírleszívás kétségtelen előnyeivel. Az ilyen megoldások mellé nem ritka, hogy a keletkezett striák kimetszése is társul, de akár az implantátummal zajló mellplasztika is helyet kaphat a beavatkozások listáján. A komplex, kifejezetten a kritikus pontokat célzó eljárások összköltsége kiteheti akár a másfél millió forintot is – természetesen klinikától és a társuló ellátástól függően.

Mellplasztika saját zsírral árak – Miért éri meg?

Az eljárás kifejezetten jó választás lehet azok részéről, akik csak viszonylag kis méretbeli változtatást szeretnénekmellpasztika saját zsírral elérni, de azt a lehető legtermészetesebb módszerrel. Amennyiben nem túlságosan megereszkedett mellekről van szó, akkor a feszesítés eszköze is lehet az eljárás. A plasztikai sebészek úgy vélik, mindez persze nem csak arról szól, hogy mekkora kosárméretet fog a páciens a jövőben hordani. A kívánt végeredmény nagymértékben befolyásolja a magabiztosságot, és így az élet több területére is pozitív hatással lehet. Az életminőség javítása tehát az a végső cél, amiért a legtöbben a mellplasztika mellett teszik le a voksot, még akkor is, ha akár elérheti a milliós nagyságrendet is a választott beavatkozás.

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum prémium kategóriás ellátással és az ország vezető szakembereivel várja azokat a pácienseket, akik megbízhatóságot, kényelmet és professzionális ellátást szeretnének kapni százezreikért.