Nagyon sok kérdés merül fel a mellplasztika árak során. Az egyik elsődleges mellplasztika tb támogatássalaz, hogy az OEP végez-e mellplasztika tb támogatással műtétet vagy egyáltalán nem is érdemes próbálkozni? Bármilyen meglepő, bizonyos plasztikai műtét TB támogatással is elvégeztethető. Tehát van olyan eset, mikor támogatja az OEP a mellplasztika árakat. Ha funkcionális korrekcióról van szó, vagyis az egészséged szempontjából volna lényeges a műtét elvégzése – legyen szó akár fizikai vagy pszichés problémáról -, bátran lehet fordulni az országos egészségügyi pénztárhoz, hogy finanszírozza a mellplasztika árakat.

Mikor végezhető a mellplasztika tb támogatással?

 A támogatott mellplasztika árak közé tartozik például a túlságosan nagyméretű mellek kisebbítése – melyek hátfájást, gerincproblémát okozhatnak. Ezenkívül az összes olyan korrekciós mellplasztikát támogatják, amelyek esetleges fejlődési rendellenességeket kezel, ezáltal pszichológiai hatással is bír – vagyis megoldást jelent az önértékelési zavarokra. A mellplasztika tb támogatással csak állami kórházakban lehetséges, viszont ezen kórházak nem biztosítják a magánklinikák kényelmét.

Kit válasszak ha magánkórházba megyek?

A www.plasztikaisebeszetbudapest.org mindenben segít Önnek eligazodni bármilyen plasztikával kapcsolatos kérdése van, akkor is, ha nem az OEP által támogatott szűk rétegbe tartozik. Az ország kimagasló tudású orvosai várják ingyenes konzultációra, ahol nyugodt, kellemes környezetben válhat magabiztos személlyé.konzultáció magánklinikán