Mellnagyobbítás saját zsírral – 7 érv, hogy ne ezt válaszd



Sokan gondolják úgy, hogy a saját zsíros mellnagyobbítással hasonló eredményeket érhetnek el, mint az implantátumos mellnagyobbítással, azonban ez egy tévhit. Habár a saját zsíros mellfeltöltés megnöveli a mellek méretét, nem képes olyan forma kialakítására, mint a mellimplantátumos megoldás. Ráadásul nem ez az egyetlen indok, amiért nem ajánljuk ezt a fajta eljárást.

Ebben a cikkben számba vesszük az eljárás hátrányait és következményeit, illetve hogy miért érdemes elkerülni a saját zsíros feltöltést. Emellett pedig megmutatjuk, hogy milyen különböző lehetőségek vannak még, amelyek tartósabbak és eredményesebbek. 

Hosszútávú, eredményes és biztonságos mellnagyobbítás mellimplantátummal 10% kedvezménnyel, ingyenes konzultációval

1. A saját zsíros mellnagyobbítás nem nyújt hosszú távú megoldást

Sajnos bármennyire is fejlett már az orvostudomány, a saját zsíros mellnagyobbítás nem nyújt hosszútávon megoldást. A jelenlegi tapasztalatok alapján a mellekbe fecskendezett zsír nagyjából 5 évig tartja meg helyzetét, ezután eloszlik és felszívódik. Éppen ezért, bármilyen hatást is érünk el ezzel a módszerrel, nem számíthatunk hosszú távú megoldásra. Ha viszont a későbbiekben már nem rendelkezik felesleges zsírszövettel, például fogyás miatt, akkor ugyanezt a technikát már nem is lehet alkalmazni.

2. A mellfeltöltés elég körülményes

A második érv, amiért nem ajánljuk a mellfeltöltést, mert a művelet nagyon körülményes, mivel tulajdonképpen két beavatkozást kell végezni. Először a felesleges zsírt kell leszívni, majd ezt fecskendezik vissza a keblekbe. A beültetés előtt a sebésznek a zsírt akár többször is meg kell tisztítania, ami nagyon időigényes folyamat. Ráadásul a beavatkozás sikerességéhez elengedhetetlen, hogy a zsírszövetek életképesek maradjanak, ami nem egyszerű feladat a sebészi csapat számára.

3. Az eljárást meg kell ismételni

A kívánt eredmény elérése érdekében az eljárást meg kell ismételni. Mivel a mellekbe fecskendezett zsírszövetek nem tartják meg örökké a helyzetüket, elmozdulnak, vagy felszívódnak, az eljárást pár évente ismételni kell. Ez további költségekkel és extra gyógyulási idővel is jár. Míg implantátum beültetése során az eredmény hosszú távú, akár életre szóló eredményt is biztosít. A mai korszerű implantátumoknak köszönhetően nem feltétlenül kell cserélni azokat, így akár egy életet is kibírnak.

saját zsíros mellnagyobbítás

4. A szükséges ismétlődő beavatkozások növelik az árat

Az is hátrány, hogy a szükséges ismétlődő beavatkozások növelik a mellnagyobbítás saját zsírral műtét árát. Ahogy azt már említettük, az eljárást meg kell ismételni, ezért hosszú távon nem éri meg. Az implantátumok behelyezésénél viszont, csak egyszer kell a műtétért fizetni. 

5. Az eredmény kevésbé hatásos, mint az implantátum beültetésnél

Az eredmény sokkal kevésbé hatásos és meggyőző, mint implantátumok beültetése esetében. A mellek nagyobbak lesznek ugyan, de kevésbé rugalmasak. A keblek alakját is nehéz befolyásolni ezzel a fajta eljárással. A formájuk nem igazán lesz kerek és nem lehet előre megállapítani, hogy milyen lesz a végkifejlet. A mellek rugalmassága, feszessége sem fog túlzottan változni. Implantátumok esetében azonban teljesen megtervezhető, milyen alakja lesz a melleknek, melyik irányban lesznek nagyobbak és milyen lesz a formájuk. Továbbá sokkal feszesebb és rugalmasabb lesz, mint a saját zsíros feltöltés. 

6. Akinél nincs felesleges zsírszövet, azoknál nem megvalósítható

Akik nem rendelkeznek megfelelő mennyiségű saját zsírral, azok számára nem ajánlott a művelet, és így nem igazán kivitelezhető. Ezért a karcsú, kisportolt nőknek, akiknek kisebbek a zsírpárnái, érdemes egy másik módszert választani. Nem alkalmazható továbbá a sajátzsíros feltöltés azoknál, akiknek megereszkedett a melle, mivel a saját zsírral való feltöltés nem feszesít eléggé.

Hosszútávú, eredményes és biztonságos mellnagyobbítás mellimplantátummal 10% kedvezménnyel, ingyenes konzultációval

7. Mellnagyobbítás implantátummal hatékonyabb, szebb és tartósabb eredményeket produkál

Kedvező és végleges eredményt csak az implantátumos mellnagyobbítás nyújt. Az eredmény tökéletes alakú mellek, amik természetes hatást keltenek. Az implantátumok feszessé teszik a melleket és olyan formát kölcsönöznek viselőiknek, amivel mindenképpen elégedettek lesznek.  Az eredmény életre szól, és nem kell további műtéteken átesni miatta. A mellek tapintása rugalmas lesz, nem túl kemény, ami ellenállásra hamar visszanyeri eredeti formáját.

A mai korszerű technológiának köszönhetően a műtét biztonságos és megbízható. Ha érdekli, az implantátumos megoldás, olvasson utána oldalunkon vagy tegye fel kérdéseit egy ingyenes konzultáció keretében!

További kérdése van?

Kérdezzen ingyenes mellplasztika konzultáció keretében!

Jöjjön el egy személyes, kötelezettségektől mentes beszélgetésre, ahol minden kérdésére készséggel válaszolnak.

Kapcsolódó cikkeink


Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással