Miért válassza a Mellplasztika Centrumot?

Ismerje meg klinikánk legfőbb előnyeit, vagy jelentkezzen be hozzánk személyes konzultációra most!

Küldetésünk

A Mellplasztika Centrum küldetése, hogy olyan plasztikai sebészeti szolgáltatást nyújtson, mellyel jobb életminőség érhető el. 2012 óta azon fáradozunk, hogy mindazok, akik mentálisan hátrányt szenvednek testi adottságaik miatt, a vágyott forma megvalósításával pozitív önkép és magabiztos önbecsülés alakuljon ki.

Célunk, hogy a mellplasztikával kapcsolatos valós információk széles körben ismertek legyenek, ezért létrehoztuk a mindenki által ingyenesen elérhető Mellplasztika Magazin internetes újságot, ami a Mellplasztika Centrum online megjelenési formája. 2014-ben regisztráltuk a mellplasztikamagazin.hu weboldalt, ahol a mellplasztikával kapcsolatos tudnivalók minden formája elérhető.

mellplasztika centrum recepció
Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész

A Mellplasztika Centrum személyzete

A Mellplasztika Centrum vezető plasztikai sebésze Dr. Karvász Tamás, hazai és nemzetközi szinten ismert és elismert szakember, mellplasztika specialista.

Karvász doktor úr professzionális stábja kizárólag magasan képzett, többéves tapasztalattal rendelkező tagokból áll, akikkel jól összeszokott csapatot alkot.

A Mellplasztika Centrum személyzete minden esetben a páciens legnagyobb elégedettségére törekszik, ezért kedves, türelmes és megértő, ugyanakkor szakmai hozzáállást tanúsít.

A Mellplasztika Centrum klinikája

A Mellplasztika Centrum klinikája öt műtővel, egyedi szabályozású steril légtechnikai rendszerrel, új generációs Maquet műtőasztalokkal és a legújabb ledes műtőlámpákkal rendelkező épületben kapott helyet.

A kétirányú kommunikációt biztosító nővérhívó rendszerek és lézeres berendezések segítik a különleges műtéti eljárásokat, a pihenő- és megfigyelőszobák kialakítása a páciensek kényelmét és felépülését szem előtt tartva történt, figyelembe véve a praktikumot és a hatósági előírásokat, hogy egy barátságos és igényes környezetet biztosítsanak.

Mellplasztika centrum klinikája

Kapcsolat

A Mellplasztika Centrum Budán, a Margit utca 25. alatt fogadja vendégeit. A rendelőhöz a Margit híd budai hídfőjétől öt perc sétával vagy a 191, 219 és 91-es busz valamelyikével két megállót utazva juthat el.

Az autóval érkezőknek fizetős parkolás az utcán lehetséges.

A személyes konzultációt is itt tartja a doktor úr.

Cím: Budapest, Margit utca 25-23 1023

Elérhetőség: +36 1 4900 107

Nyitvatartás: hétfő - péntek: 8:00 - 19:00, szombat-vasárnap: zárva

Javasoljuk, hogy kérjen visszahívást a személyes konzultációs űrlap kitöltésével, így kollégánk rövid időn belül felkeresi Önt.

ingyenes konzultáció helyszíne Margit utca 25 · Budapest Margit utca 25 1023

Partnereink

A Mellplasztika Centrum partnerei a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum és a Motiva mellimplantátum-gyártó cég.

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum társalapítója Dr. Karvász Tamás, az együttműködés tehát innen ered.

A Motiva pedig a Mellplasztika Centrum egyedüli mellimplantátum beszállítója, mert ez a gyártó képes olyan minőséget nyújtani, ami mellé teljes mellszélességgel oda tudunk állni. A Motiva implantátumok más gyártó termékei által nem tapasztalható természetességet és biztonságosságot hoztak az implantátumok világába és olyan innovációkkal rendelkeznek, melyek kivételes tulajdonságokkal ruházzák fel.

Tudjon meg többet a Motiva nyújtotta különleges technikai újításokról és innovációkról ezen az oldalon: Motiva mellimplantátumok

nemzetközi plasztikai sebészeti centrum a mellplasztika centrum partnere
motiva mellimplantátmuok orvosok

Szolgáltatásaink

A Mellplasztika Centrum szolgáltatásai a mellplasztika összes típusát lefedik. A klinikán végzünk mellnagyobbítást, mellfelvarrást, mellkisebbítés, kombinált mellplasztikát, mellbimbó plasztikát, mellimplantátum cserét, mellaszimmetria korrekciót, mellrekonstrukciót és gynecomastiát. 

Mindegyik szolgáltatásunk igénybevételét egy személyes konzultáció előz meg! Ezen a konzultáción az adott szolgáltatás minden aspektusát bemutatja önnek plasztikai sebészünk, továbbá ön is felteheti kérdéseit.

Befelé forduló mellbimbó

Áraink

A Mellplasztika Centrum árait minden esetben a személyes konzultáció után, plasztikai sebészünk határozza meg. 

A hozzánk forduló páciensek mindegyikének személyre szabott, egyedi árajánlatot készítünk, hiszen mindenkinek másra van szüksége.

A végső, pontos árról tehát orvosunk tájékoztatja majd, ami magában foglalja a műtéti folyamat összes felmerülő költségét:
altatás, szükséges eszközök (mellimplantátum, kompressziós melltartó, gyógyszerek), klinikai ellátás és felügyelet. 

Jelentkezzen be egy személyes konzultációra, hogy ön is személyre szabott árajánlatot kapjon!

mellplasztika centrum árak

Médiamegjelenések

Dr. Karvász Tamás médiamegjelenései a legnépszerűbb médiumokban:

  • televíziós megjelenések: RTL Klub, TV2, Duna TV
  • Youtube csatorna: LifeTilt
  • Online magazinok: Napidoktor.hu, Nők Lapja Café, Weborvos, 24.hu, Origo, Life, Webbeteg, Ismertorvos.hu
médiamegjelenések

Vélemények

Katalin, 34 

Egy hosszú konzultáció után döntöttem a mellnagyobbítás mellett Dr. Karvász Tamásnál. Az eljárás során kiváló kommunikációs készséget és profizmust mutatott. A közösen kiválasztott implantátumok tökéletesen illenek az alakomhoz és természetes megjelenést biztosítanak. Az utókezelés során részletes tájékoztatást kaptam a teendőkről, ami nagyban hozzájárult a gyors gyógyuláshoz. Az eredmény lenyűgöző, és jelentős önbizalom-növekedést érzek.

Éva, 42

Három gyermek szoptatása után a melleim megereszkedtek és nem nem adtak esztétikus látványt. Azonban a mellfelvarrást követően teljesen megváltozott az életem. Dr. Karvász Tamás empátiával és szakértői hozzáállással közelített a műtéthez. A beavatkozás során a legnagyobb gondossággal és precizitással dolgozott. A felépülési és zökkenőmentes zajlott. Az eredmény magabiztosságot adott és jelentősen javított az életminőségemen.

Zsófi, 25

A Dr. Karvász Tamás által végzett mellnagyobbításom eredménye minden elvárásomat felülmúlta. Az orvos nagy figyelmet fordított arra, hogy a műtétet úgy végezte, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget érezzem. A Motiva implantátumok minősége és a természetes érzet, amit biztosít, kiváló. Az utókezelés alatt is folyamatosan támogatást és tanácsokat kaptam. Az eredmények magukért beszélnek, és teljes mértékben elégedett vagyok."

Ildikó 39

Nekem kombinált mellplasztika műtétem volt Dr. Karvász Tamásnál. A konzultáció során minden részletre kiterjedően tájékoztatott, semmilyen meglepetés nem ért a műtét után. A beavatkozás során különösen figyelmes és megértő volt. A megfelelő mellimplantátumok kiválasztásakor szem előtt tartotta az én igényeimet és a testem arányait. A műtét után elérhető volt, kérdéseimre válaszolt, és aggodalmaimat szertefoszlatta. Az eredmények túlszárnyalták a várakozásaimat, és most sokkal kiegyensúlyozottabbnak és boldogabbnak érzem magam.