Mellnagyobbítás

Mellnagyobbító műtét implantátummal

Árak, fajták, a gyógyulás menete

Tudjon meg mindent a műtétről vagy jelentkezzen be személyes konzultációra!

A mellnagyobbítás olyan esztétikai műtét, melyben a mell méretét implantátum beültetésével növelik, alakját és formáját ideális kinézetűre alakítja a plasztikai sebész. A beavatkozás teljesen biztonságos, semmilyen betegséget nem okozhat, a teltebb, formás dekoltázs természetes hatású lesz, ami önbizalmat, határozottságot és magabiztosságot kölcsönöz.

Rengeteg kérdés kering a mellnagyobbítással kapcsolatban a világhálón. Mindenre nem válaszolhatunk, de a legfontosabb információkat összeszedtük annak érdekében, hogy az alapokat megismerhesse. Minden további felmerülő kérdését Ön is felteheti egy kötelezettségektől mentes, személyes konzultáció keretében.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással

Milyen előnyei vannak a mellnagyobbításnak?

Mellnagyobbítással sokféle esztétikai és pszichés probléma orvosolható. A mellek, mint a másodlagos nemi jelleg megtestesítői, igen nagy szerepet játszanak a nők énképének kialakulásában. A megfelelő forma és méret kialakulása akaratuktól független, így igencsak frusztráló lehet, ha valakinek kisebb, kevésbé formás melle van. Ez komoly pszichológiai problémákhoz is vezethet. Egy mellnagyobbító műtét segíthet az egészséges testkép kialakításában. Esztétikai szempontból pedig már szinte bármilyen probléma orvosolható mellplasztika műtéttel. A mellnagyobbítás mellett ugyanis az aszimmetriát, a mellbimbó formáját és mellfelvarrással vagy mellkisebbítéssel a mellek feszességét is korrigálni tudják.

Milyen fajtái vannak a mellnagyobbításnak?

A mellnagyobbításnak tulajdonképpen három fajtája létezik:

 1. 1
  Mellimplantátummal történő nagyobbítás
 2. 2
  Saját zsíros mellnagyobbítás
 3. 3
  Hyaluronsavas feltöltés

Az utóbbi két fajtát kevésbé javasoljuk, mivel ezek nem hoznak tartós eredményt, valamint több beavatkozásra is szükség van és ezért hosszú távon többe is kerül.

Mellimplantátum behelyezésével viszont garantált a kívánt hatás. Az eljárás hosszú távú eredményt nyújt és sokkal megbízhatóbb is. A sebész előzetes tervezés alapján anatómiai vagy kerek implantátumot választhat a műtéthez. Mindkettőnek megvannak a maga sajátosságai, így a forma a páciens adottságaihoz lesz kialakítva.

Hogyan történik az implantátumos mellnagyobbítás?

Az implantátumos mellnagyobbítás menete három részre osztható.

 1. Az első szakasz személyes konzultáció keretében egy előzetes állapotfelméréssel indul. Ekkor megbeszélik a plasztikai sebésszel, hogy milyen elképzelési vannak a páciensnek, szabadon felteheti kérdéseit a műtét menetével, gyógyulási folyamatával vagy akár az árakkal kapcsolatban.
 2. A második lépés maga a műtét, amit altatásban végeznek. A sebész az előzetes konzultáció és tervezés alapján behelyezi a korábban kiválasztott mellimplantátumokat. Az eljárás nagyjából két órát vesz igénybe. 
 3. Ezek után következik a felépülési szakasz, a gyógyulás. A műtétet követően 24 órás megfigyelésre bent kell maradni a klinikán, ez után már a saját lábán távozhat a páciens. 

Minden további műtettel kapcsolatos részletről konzultáció keretében tud tájékozódni a kezelőorvosánál.

mellnagyobbítás

Mennyi ideig tart a mellnagyobbító műtét utáni gyógyulás?

Miután kiengedték a kórházból, otthonában folytathatja a felépülést. Fontos, hogy az első két hétben legyen mellettünk valaki, aki segít a különböző teendők elvégzésében, például a házimunkában. Ilyenkor nem szabad túl aktívnak lenni, a karokat még fej fölé sem szabad emelni. Sokat kell feküdni és pihenni, aludni csak háton szabad, magasított párnákon. Ebben az időszakban kompressziós melltartó használatát fogja előírni a sebész. Ez azért fontos, hogy segítse az implantátumok egészséges elhelyezkedését és a normális tokképződést. 

Mellnagyobbítás árak - mennyibe kerül?

A mellnagyobbítás ára 1.530.000 forinttól indul. Pontos árat a személyes konzultáció keretében fog adni plasztikai sebészünk.

A mellnagyobbítás költsége nagyban függ az egyéni igényektől és feltételektől. Fontos megemlítenünk, hogy nincsenek rejtett költségek. A beavatkozás ára már magában foglalja az altatást és az ehhez szükséges szakemberek díját, a beavatkozás utáni ellátást, éjszakai megfigyelés díját és még a gyógyulási időszakban szükséges speciális kompressziós melltartót is.

Jelentkezzen be mellnagyobbítás konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes személyes konzultáción, ahol a legjobb plasztikai sebészek válaszolnak Önnek.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással