Dr. Karvász Tamás

Jelentkezzen be egy kötelezettségektől mentes, személyes konzultációra Dr. Karvász Tamáshoz!

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos

Dr. Karvász Tamás Magyarország egyik legtapasztaltabb plasztikai sebésze, a Motiva mellimplantátumok európai bevezetője és hazai specialistája, valamint a Mellplasztika Centrum és a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum plasztikai sebésze.

Tanulmányai

Karvász doktor úr az általános orvosi diplomáját 1987-ben szerezte meg a Semmelweis Egyetemen. 1991-ben sebész szakvizsgát tett, majd 1996-ban a gasztroenterológiai szakvizsgát is letette. A plasztikai sebészet területén 1996-ban kezdte meg felkészülését és ezen idő alatt vezető plasztikai sebészeti osztályokon dolgozott. 1998-ban plasztikai sebészetből szakvizsgázott, ezt követően a Péterfy Sándor Utcai Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán dolgozott, ahol 2000-ben adjunktusi, majd 2004-ben főorvosi kinevezést kapott.

Magánpraxisai

Magánorvosi tevékenységét 1998-ban kezdte a Kontúr Klinika keretein belül, míg az ArtReal Plasztikai Sebészetet 2003-ban alapította. 2005 óta kizárólag magánorvosi praxist folytat, melynek során esztétikai és plasztikai sebészeti műtéteket végez.

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész

Több új módszer magyarországi bevezetésében játszott úttörő szerepet, mint például a Smartlipo lézeres zsírbontás, a Silhouette-lift arcfiatalító kezelés, vagy az Ultracontour alakformálás. Az európai kontinensen elsőként ültetett be Motiva Q Inside elektronikus azonosítóval ellátott mellimplantátumot.

Szakmai tagságai

Dr. Karvász Tamás a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST), az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (IPRAS) és az ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) tagja. Emellett 2006 és 2010 között a MPHEST vezetőségének is tagja volt, ahol főtitkárként, alelnökként és elnökként is tevékenykedett.

mphest tagság

MPHEST tagság

IPRAS tagság

IPRAS tagság

ISAPS tagság

ISAPS tagság

Tudományos előadásai

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész előadásai szerte az országban, jelentős szakmai eseményeken hangzottak el. Az Esztétikai emlőműtétek osztályunk gyakorlatában című előadását a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság éves kongresszusán tartotta Keszthelyen 2000-ben. Az Aszimmetrikus anatómiai emlőimplantátumok témájú előadását 2001-ben Debrecenben, ugyanezen társaság kongresszusán prezentálta. A Dupuytren kontraktura operatív megoldása és az Aszimmetrikus emlőimplantátumokkal szerzett kétéves tapasztalat című előadásokat társzerzőként jegyezte, amelyeket a társaság 2003-as éves kongresszusán Budapesten ismertetett. Végül az Arc ránckezelési módszerek és alkalmazásuk című előadást egy plasztikai sebészeti szinten tartó szakmai továbbképző tanfolyamon tartotta meg 2008-ban, szintén Budapesten.

Tanfolyamok

Plasztikai sebészettel és mellplasztikával kapcsolatos tanfolyamok, amelyeken Dr. Karvász Tamás részt vett:

 • 2002 – Reconstructive and Aesthetic Breast Surgery Symposium, Budapest (mellplasztika)
 • 2004 – International Breast Surgery Course, Visegrád (mellplasztika)
 • 2008 – CLINICA PLANAS XVI. Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Kurzus, Barcelona (általános plasztikai sebészet)
 • 2008 – Smartlipo Workshop, Innsbruck (általános plasztikai sebészet)
 • 2009 – Silhouette-Lift arcfiatalítási technika workshop, Budapest (arcplasztika)
 • 2010 – MPHEST esztétikai Szekció nemzetközi Kongresszusa, Szeged (általános plasztikai sebészet)
 • 2011 – IMCAS 2011, Párizs (általános plasztikai sebészet)
 • 2012 – ISAPS Világkongresszus, Genf (általános plasztikai sebészet)
 • 2013 – Aquafilling workshop, Prága (általános plasztikai sebészet)
 • 2014 – IQUAM konferencia, Budapest (általános plasztikai sebészet)

Dr. Karvász Tamás szakterületei

Dr. Karvász Tamás szakterülete a mellplasztika, azon belül is a mellnagyobbítás, egy igazi mellplasztika specialista. Ugyanakkor a plasztikai sebészet többi területén is kiemelkedő teljesítményt nyújt, az Ultracontour alakformálás, a Smartlipo lézeres zsírbontás, és a Silhouette-lift arcfiatalító kezelés magyarországi meghonosításában is élen járt.

Dr. Karvász Tamás plasztikai műtétei: mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellkisebbítés, kombinált mellplasztika, mellimplantátum csere, mellimplantátum eltávolítás, gynecomastia, mellkorrekció, szemhéjplasztika, arcplasztika, fülplasztika, hasplasztika, orrplasztika, kötényhas plasztika, zsírleszívás, vádliplasztika, 

Dr. Karvász Tamás esztétikai kezelései: ajakfeltöltés, arcfiatalítás műtét nélkül, ráncfeltöltés, , botox kezelés, szálbehúzás, skinbooster kezelés

Dr. Karvász Tamás szakterületei

Dr. Karvász Tamás rendelési ideje

Dr. Karvász Tamás rendelési ideje a páciensek bejelentkezéséhez igazodik. Amennyiben szeretne plasztikai sebészünk rendelésén részt venni, kérjük töltse ki a személyes konzultációra jelentkezés űrlapját és kollégánk rövid időn belül keresni fogja.

Dr. Karvász Tamás médiamegjelenései

Dr. Karvász Tamás Magyarország egyik legismertebb plasztikai sebésze, ezért számtalan médiában szerepelt már. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban felsoroljuk ezeket:

 • TV2, Duna TV, RTL Klub
 • napidoktor.hu, nlc.hu, weborvos.hu, 24.hu, origo.hu, life.hu, webbeteg.hu, ismertorvos.hu
 • Youtube-on LifeTilt csatornának adott interjút
dr karvász tamás médiamegjelenései

Dr. Karvász Tamás árak

Dr. Karvász Tamás a műtéti árakról minden esetben a személyes konzultáció után, személyre szabott kalkulációt követűen tájékoztatja a pácienseit. Ettől eltekinteni nem lehet, hiszen minden jelentkezőnek a testi adottságaihoz mérten alakítja ki a doktor úr a műtéti tervet és az árakat. 

A személyes konzultáció személyes és kötelezettségektől mentes, így mindenképp érdemes jelentkezni, hiszen itt Ön is felteheti kérdéseit és a beavatkozás áráról is tájékoztatást kap.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással

Jelentkezzen be mellplasztika konzultációra Dr. Karvász Tamáshoz!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes személyes konzultáción!

Dr. Karvász Tamás vélemények

Az alábbiakben bemutatunk néhány véleményt, melyet páciensei mondtak róla.

Barbara, 22

2022 decemberében volt mellnagyobbító műtétem Dr. Karvász Tamásnál, ahol 300cc-s Motiva szilikongél implantátumokat kaptam. A műtét utáni első héten enyhe fájdalmat éreztem, de a doktor úr és a személyzet nagyon támogató volt. Hat hét után már minden tevékenységemet folytathattam, és az eredmény tökéletes.

Júlia, 32

A Karvász Tamás doktor úr által végzett mellfelvarrásom tökéletesen sikerült. A műtét előtti konzultáción részletesen megbeszéltünk mindent, az elvárásaimat és a lehetséges kockázatokat is. A műtét két órán át tartott, és a klinikán tartózkodás után otthon folytathattam a gyógyulást, ami 4 hétig tartott.

Kinga, 28

Dr. Karvász Tamás mellplasztika műtétet hajtott végre rajtam idén tavasszal. A műtét másfél órás volt, és egy éjszakát töltöttem a klinikán. A doktor úr részletesen tájékoztatott a gyógyulási folyamat minden lépéséről, ami megnyugtató volt a felépülésem során. Az eredmény pedig magáért beszél, nagyon tetszik nekem is és a páromnak is.

Anita, 39

A mellnagyobbításom Dr. Karvász Tamás kezei alatt zajlott, és minden a legnagyobb rendben zajlott. A doktor úr nagyon figyelmes volt, és a következő hónapokban is rendszeresen érdeklődött az állapotom felől.

Noémi, 54

A mellkisebbítő műtétem a doktor úrral egy nagyon pozitív élmény. A műtét körülbelül 3 óráig tartott a kórházi tartózkodás egy napot vett igénybe. A gyógyulás folyamata eleinte kellemetlen volt, de a doktor úr és a csapata nagyon segítőkészek voltak. A kapott utasítások betartásával négy hét után már a szokásos mindennapi életemet éltem. Az életminőségem jelentősen javult, már nincs hát- és vállfájásom.

Anna, 44

Korábban egy másik sebész által végzett mellnagyobbításom után Karvász Tamás doktor végezte el az implantátum cserémet. A konzultáció során elmagyarázta a különböző implantátum típusokat és méreteket és segített kiválasztani a számomra ideálisat, ami végül egy 350cc-es, Motiva Ergonomix2 mellimplantátum lett. A műtét komplikáció mentes volt, a felépülési idő pedig rövidebb, mint vártam. A doktor úr precizitása és odafigyelése minden lépésnél érezhető volt, és a végeredmény minden várakozásomat felülmúlta.

Dr. Karvász Tamás munkái

Dr. Karvász Tamás munkáiról mutatunk egy összeállítást a mellplasztika területéről.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással