Kombinált mellplasztika

Előnyei, műtét menete, ára

Tudjon meg mindent a műtétről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

A kombinált mellplasztika egy esztétikai és egy korrekciós beavatkozást, a mellnagyobbítást és a mellfelvarrást foglalja magában. Bizonyos esetekben a kettő ötvözésével érhető csak el a kívánt eredmény. Akkor van rá szükség, ha nagyobb mellekre vágyik és emellett a mellei megereszkedtek, kevésbé feszesek.

Ebben a cikkben leírjuk a kombinált mellplasztikai műtét előnyeit, folyamatát, és részletezzük az árát, és hogy miket is foglal magában a szolgáltatás. 

Mellplasztika

25% kedvezménnyel

A kombinált mellplasztika előnyei

A kombinált mellplasztika igencsak előnyös azok számára, akik két legyet akarnak ütni egy csapásra. Leginkább azoknak ajánljuk, akiknek szülés vagy hirtelen fogyás miatt megereszkedett a melle és szeretné, ha azok nagyobbak és feszesebbek lennének. A kombinált mellplasztika képes visszaadni a mell eredeti formáját és a természetes hatásra, fiatalosságra törekszik. Mivel ez a fajta mellplasztika műtét kétféle korrekciót is magába foglal, az ára is kedvezőbb és mindenképpen megéri hosszú távon.

A műtét előtti teendők

A műtétet megelőzően egy ingyenes konzultációra kerül sor, ahol megoszthatja igényeit a szakorvossal. Ő ehhez megfelelően fog egy műtéti tervet készíteni, és javaslatot tenni arra, hogy mekkora implantátumra lesz szükség. A próba kedvéért a rizses módszert szokták ajánlani, hogy megnézhesse, milyen lenne az eredmény. Ilyenkor egy méret nagyjából egy csésze fehér, száraz rizsnek felel meg, ezt kell a melltartóba helyezni.  A műtét előtt szükség lesz még egy általános kivizsgálásra, ami általában egy laborvizsgálat, EKG és tüdőszűrés formájában valósul meg. 

A műtét menete

A műtét nagyjából 2-3 órát vesz igénybe és altatásban végzik.  Először az implantátumok behelyezésére kerül sor, amihez a sebész egy-egy bemetszést ejt a kebleken. Ezek után következik a felesleges bőr szövet eltávolítása. Az egyik leghatékonyabb eljárás, mikor fordított T alakban ejtenek bemetszést, és az eltávolítás után ilyen alakban varrják össze a sebet. Sor kerülhet még a mellbimbó áthelyezésére is, hogyha a beavatkozás igen nagy méretű. Ekkor horgony alakú bemetszést ejtenek, ami a mellbimbót is körbefogja. A műtét után még 24 óráig a klinikán kell tartózkodni megfigyelés alatt. A következő hetekben sok pihenés, háton fekvés és kompressziós melltartó viselése ajánlott. 

kombinált mellplasztika ára

A kombinált mellplasztika ára

Kombinált mellplasztika típusa

Kedvezményes ár

Listaár

Kombinált mellplasztika (kerek)

2.050.000 Ft

2.150.000 Ft

Kombinált mellplasztika (csepp)

2.150.000 Ft

2.300.000 Ft

Kombinált mellplasztika implantátum cserével (kerek)

2.050.000 Ft

2.150.000 Ft

Kombinált mellplasztika implantátum cserével (csepp)

2.150.000 Ft

2.300.000 Ft

Fontos tudni, hogy az árban minden benne van, ami a műtéttel jár és amire ilyenkor a páciensnek szüksége van. Tartalmazza az összes szükséges vizsgálatot, a klinikai díjat, a műtétet és a kontrollvizsgálatokat is. Benne van a legmagasabb minőségű mellimplantátum is és magába foglalja a gondos előkészületet, a tökéletes műtéti higiénia biztosítását és az utólagos gyógyszerek, például fájdalomcsillapítók árát is. Tartalmazza a műtét utáni étkezést és a kompressziós melltartót , melyet a műtét után pár hétig kell hordani. A pontos összeget a sebész fogja megállapítani az ingyenes konzultáció során. Ekkor a páciens állapotát is felméri, és ez alapján fogja elvégezni a kalkulációt. 

Mivel ilyenkor tulajdonképpen két eljárás is történik, az altatásért, vizsgálatokért és a műtét utáni klinikai megfigyelésért is csak egyszer kell fizetni. Ezért is érdemes a kombinált mellplasztikát választani.

Ha szeretne tájékoztatást kapni a pontos árral kapcsolatban, akkor egy konzultáció alkalmával megismerheti a részleteket.

Jelentkezzen be ingyenes mellplasztika konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes ingyenes konzultáción, ahol a legjobb plasztikai sebészek válaszolnak Önnek.

Mellplasztika

25% kedvezménnyel