Kombinált mellplasztika

Előnyei, műtét menete, ára

Tudjon meg mindent a műtétről vagy jelentkezzen be személyes konzultációra!

A kombinált mellplasztika egy esztétikai és egy korrekciós beavatkozást, a mellnagyobbítást és a mellfelvarrást foglalja magában. Bizonyos esetekben a kettő ötvözésével érhető csak el a kívánt eredmény. Akkor van rá szükség, ha nagyobb mellekre vágyik és emellett a mellei megereszkedtek, kevésbé feszesek.

Ebben a cikkben leírjuk a kombinált mellplasztikai műtét előnyeit, folyamatát, és részletezzük az árát, és hogy miket is foglal magában a szolgáltatás. 

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással

A kombinált mellplasztika előnyei

A kombinált mellplasztika igencsak előnyös azok számára, akik két legyet akarnak ütni egy csapásra. Leginkább azoknak ajánljuk, akiknek szülés vagy hirtelen fogyás miatt megereszkedett a melle és szeretné, ha azok nagyobbak és feszesebbek lennének. A kombinált mellplasztika képes visszaadni a mell eredeti formáját és a természetes hatásra, fiatalosságra törekszik. Mivel ez a fajta mellplasztika műtét kétféle korrekciót is magába foglal, az ára is kedvezőbb és mindenképpen megéri hosszú távon.

A műtét előtti teendők

A műtétet megelőzően egy személyes konzultációra kerül sor, ahol megoszthatja igényeit a szakorvossal. Ő ehhez megfelelően fog egy műtéti tervet készíteni, és javaslatot tenni arra, hogy mekkora implantátumra lesz szükség. A próba kedvéért a rizses módszert szokták ajánlani, hogy megnézhesse, milyen lenne az eredmény. Ilyenkor egy méret nagyjából egy csésze fehér, száraz rizsnek felel meg, ezt kell a melltartóba helyezni.  A műtét előtt szükség lesz még egy általános kivizsgálásra, ami általában egy laborvizsgálat, EKG és tüdőszűrés formájában valósul meg. 

A műtét menete

A műtét nagyjából 2-3 órát vesz igénybe és altatásban végzik.  Először az implantátumok behelyezésére kerül sor, amihez a sebész egy-egy bemetszést ejt a kebleken. Ezek után következik a felesleges bőr szövet eltávolítása. Az egyik leghatékonyabb eljárás, mikor fordított T alakban ejtenek bemetszést, és az eltávolítás után ilyen alakban varrják össze a sebet. Sor kerülhet még a mellbimbó áthelyezésére is, hogyha a beavatkozás igen nagy méretű. Ekkor horgony alakú bemetszést ejtenek, ami a mellbimbót is körbefogja. A műtét után még 24 óráig a klinikán kell tartózkodni megfigyelés alatt. A következő hetekben sok pihenés, háton fekvés és kompressziós melltartó viselése ajánlott. 

kombinált mellplasztika ára

A kombinált mellplasztika ára

A kombinált mellplasztika ára 2.070.000 forinttól érhető el. Pontos végösszegről plasztikai sebésze fogja tájékoztatni a személyes konzultáció keretében.

Az árban minden benne van, ami a műtéttel jár és amire ilyenkor a páciensnek szüksége van. Tartalmazza az összes szükséges vizsgálatot, a klinikai díjat, a műtétet és a kontrollvizsgálatokat is. Benne van a legmagasabb minőségű mellimplantátum is és magába foglalja a gondos előkészületet, a tökéletes műtéti higiénia biztosítását és az utólagos gyógyszerek, például fájdalomcsillapítók árát is. Tartalmazza a műtét utáni étkezést és a kompressziós melltartót , melyet a műtét után pár hétig kell hordani.

A pontos összeget a sebész fogja megállapítani a személyes konzultáció során. Ekkor a páciens állapotát is felméri, és ez alapján fogja elvégezni a kalkulációt. 

Mivel ilyenkor tulajdonképpen két eljárás is történik, az altatásért, vizsgálatokért és a műtét utáni klinikai megfigyelésért is csak egyszer kell fizetni. Ezért is érdemes a kombinált mellplasztikát választani.

Ha szeretne tájékoztatást kapni a pontos árral kapcsolatban, akkor egy konzultáció alkalmával megismerheti a részleteket.

Jelentkezzen be mellplasztika konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes személyes konzultáción, ahol a legjobb plasztikai sebészek válaszolnak Önnek.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással