Motiva mellimplantátum - Árak, Típusok, Profilok, Méretek és Garancia

Ebben a cikkben bemutatjuk, miért a világ egyik legnépszerűbb mellimplantátum márkája a Motiva, a páciensek és a plasztikai sebészek körében.

A Motiva Implants a mellimplantátumok és esztétikai technológiák területén tevékenykedő Establishment Labs Holdings Inc. (NASDAQ: ESTA) globális orvostechnológiai cég leányvállalata. Az anyacéget 2006-ban alapította Mr. Chacón-Quirós, 2010-ben pedig a Motiva Implants első generációját indította el, amely a TrueMonobloc®, ProgressiveGel® és SilkSurface® technológiákat tartalmazta. Azóta a Motiva a mellimplantátum iparág egyik vezető márkájává vált, CE jelöléssel rendelkezik és a termékeit világszerte több mint 80 országban használják.

A Motiva mellimplantátumok előnyei

A Motiva mellimplantátumok legnagyobb előnye a biztonság, a természetes megjelenés és a technológiai innováció. Ezek az újítások együttesen biztosítják, hogy a Motiva a mellimplantátumok piacán kiemelkedő helyet foglaljon el.

Biztonság

A Motiva implantátumok fejlesztésének egyik fő prioritása a biztonság. Az alábbi innovatív megoldások magas szintű védelmet és megbízhatóságot nyújtanak a páciensek számára:

 • BluSeal+®: A mellimplantátum héján található egyedi, 2014-óta kék biztonsági réteg, ami az implantátum állapotának ellenőrzésére szolgál.
  Amennyiben a mellimplantátumon látható ez a kékes színű barrier, akkor sértetlen a termék. Ha azonban a kék réteg sérült vagy nem látható, az jelzés arra, hogy az implantátum héja sérült. Ennek köszönhetően már a gyártásból sem kerül ki anyaghibás termék, ráadásul az orvos is ellenőrizni tudja közvetlenül a beültetés előtt az implantátum állapotát. Ez a biztonsági funkció gyakorlatilag megszünteti a nem tökéletes állapotú mellimplantátum behelyezésének lehetőségét.
 • RFID-Enabled Implants (Qid®): A mellimplantátumba beágyazott chip, ami lehetővé teszi az implantátum adatainak könnyű leolvasását egy külső olvasóeszköz segítségével, a mellimplantátum érintése nélkül.
  A mindössze 1,2 centiméteres elemmentes, passzív rádiófrekvenciás és MRI kompatibilis azonosító mikrochip elérhetővé teszi az implantátum gyártási adatait, méretét, alakját, a behelyezés időpontját, helyét és a beavatkozást végző orvos nevét. Ez különösen hasznos lehet utólagos ellenőrzések és diagnosztikai eljárások során, így nincs szükség nyomtatott formában az orvosi jelentésekre.
 • SmoothSilk®/SilkSurface®: Speciális nanotexturált felületi technológia a mellimplantátum héján. Ez a rendkívül finom felületkialakítás csökkenti a gyulladásos reakciók (pl. tokzsugorodás), a késői szeróma (folyadékgyülem), a fibrózis (hegszövet-képződés), a bakteriális fertőzés és a biofilm képződésének esélyét. Ugyanakkor jelentősen növeli a biokompatibilitást, vagyis a szervezet képességét arra, hogy könnyen befogadja az implantátumot káros vagy erőteljes immunválasz nélkül.
  A nanotexturált felület azt jelenti, hogy az implantátum felületén lévő pórusok és struktúrák nanométeres (milliomod méter) nagyságrendűek. Ez az egyenletes és kontrollált felület eltér a hagyományosabb, durvább textúrájú implantátumoktól, amelyek nagyobb és változatosabb pórusméreteket használnak ezért nagyobb kockázattal rendelkeznek a különböző szövődményekre.
 • Always Confident Warranty®: Élettartam garancia az összes Motiva mellimplantátumra repedés és szakadás esetén.
 • Product Replacement Policy: A Motiva implantátumcsere programja, ami tokzsugorodás esetén biztosítja az implantátum cseréjét.
  Részletesebben a Motiva garanciákról lejjebb írunk.

A Motiva mellimplantátumok rendelkeznek ISO 13485:2016 minősítéssel, ami biztosítja, hogy megfelelnek a nemzetközi minőségirányítási előírásoknak az orvostechnikai eszközök terén. Emellett az ISO 10993 szabványnak megfelelő biokompatibilitási előírásokat is követik, ami minimalizálja a test negatív biológiai reakcióit az implantátumokra.

Természetes megjelenés

A Motiva célja, hogy olyan implantátumokat készítsen, amelyek a lehető legtermészetesebb megjelenést és érzést nyújtják. Az összes Motiva mellimplantátum töltőanyaga magas minőségű szilikon gél, ami nagyon kohezív (összetartó), így kifolyás, illetve szivárgás nem fordulhat elő.

A Motiva implantátumok kétfél típusú gél töltettel készülnek, a ProgressiveGel® Plus és a ProgressiveGel® Ultima, amelyek különböző sűrűségeket és konzisztenciákat kínálnak annak érdekében, hogy az implantátumok megfeleljenek a különböző testalkatoknak és esztétikai preferenciáknak.

 • ProgressiveGel Ultima®: Egy speciális gél, amely álló és fekvő helyzetekben is természetes alakot biztosít a melleknek.
 • Motiva MinimalScar®: Minimális hegesedést eredményező eljárás a természetes megjelenés érdekében.

Technológiai innovációk

A Motiva saját fejlesztéseit és a legmodernebb technológiákat alkalmazza a mellimplantátumok tervezésében és gyártásában.

 • Motiva SuperSilicones®: A legkorszerűbb orvosi szilikon, ami kiváló rugalmasságot és hosszú távú minőséget garantál.
 • TrueMonobloc+®: Saját fejlesztésű technológia, ami erősebbé és rugalmasabbá teszi az implantátumot.
 • JOY® Program: A Motiva különleges programja, amiben a páciensek egyedülálló élményben részesülnek a mellnagyobbítás folyamán.
 • Motiva Woman’s Choice Program®: A Motiva támogatást nyújt azoknak, akik a műtét után meggondolják magukat és szeretnék eltávolíttatni a mellimplantátumukat.
 • MotivaHybrid®: Egy innovatív mellműtét, ami a mellimplantátumok beültetését és a sajátzsír-átültetést kombinálja a legoptimálisabb eredmény érdekében.

Klinikai eredmények és tanulmányok

Az alábbi adatok klinikai vizsgálatok eredményei és tudományosan végzett kutatások összefoglalói, melyek a Motiva mellimplantátumok biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítják.

 • Több, mint 3 millió behelyezett mellimplantátum az utóbbi 12 évben
 • A páciensek 100%-a elégedetten nyilatkozott a kapott eredménnyel kapcsolatban
 • A Motiva mellimplantátumainál a tokzsugorodás előfordulásának esélye kevesebb, mint 1%
 • A Motiva évnyi klinikai vizsgálatot nyújtott be az FDA-nak, hogy bizonyítsa a mellimplantátumai biztonságosságát és hatékonyságát.
 • Egy 2022 novemberében, az Oxford University Press-ben megjelent cikk 1053 mellműtét 2015 és 2020 közötti utánkövetését vizsgálta. A tanulmány szerint a Motiva implantátumok alacsony komplikációs arányt és magas biztonsági profilt mutatnak mellnagyobbítási eljárások során.
 • Az Amerikai Esztétikai Plasztikai Sebészet Társaság (The Aesthetic Society) 2018 novemberi cikke megállapítja, hogy 2010 szeptembere és decembere között a 35 Motiva mellimplantátummal mellnagyobbításon átesett személy 2016-ig tartó utánkövetése során semmilyen komplikáció (tokzsugorodás, szakadás, dupla kontúr vagy késői szeróma) nem lépett fel.
 • Egy 2013 és 2016 között végzett vizsgálat 5813 mellnagyobbításra terjedt ki és a Motiva mellimplantátumok nanotexturált felületét hasonlította össze korábbi, Motiva mikrotexturált mellimplantátummal. A hároméves vizsgálat alatt mindössze 44 alkalommal, azaz az esetek 0,76%-ában fordult elő komplikáció, de nem késői szeróma és nem tokzsugorodás. Az eredmény szerint a komplikációk alacsonyabb arányban fordultak elő a nanotechnológiával ellátott felületen.

A tanulmányok és vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a Motiva mellimplantátumok rendkívül biztonságosak, minimális komplikációs kockázattal járnak és hosszú távon nyújtanak maximális minőséget.

Motiva mellimplantátum árak

A Motiva mellimplantátum árak 1.800.000 Ft és 2.200.000 Ft között mozognak a műtéti beavatkozással együtt. Külön a mellimplantátum nem vásárolható meg, ezek az orvostechnikai eszközök kizárólag az arra jogosult plasztikai sebész által rendelhetők meg.

A műtét pontos ára függ tehát a mellimplantátum típusától, méretétől, a beavatkozás bonyolultságától, a plasztikai sebész szakértelmétől és a klinika elhelyezkedésétől.

A mellimplantátum és mellműtét végösszegi árát minden esetben a plasztikai sebész fogja megmondani, a személyes konzultáció keretében. A végső ár pedig tartalmazni fogja az összes felmerülő költséget (kórházi ellátás, altatás, mellimplantátum, sebész, kompressziós melltartó, gyógyszerek).

Motiva mellimplantátum típusok

A Motiva mellimplantátumok háromféle típusba kategorizálhatók Motiva Round, Motiva Egonomix és Motiva Anatomical TrueFixation. A Round és Ergonomix típusok kerek alakúak, míg az Anatomical TrueFixation csepp vagy más néven anatómiai formájú. Ezek az implantátumok korszerű és sokoldalú megoldásokat kínálnak mellnagyobbítás, kombinált mellplasztika, mellrekonstrukció és mellimplantátum csere esetén is. Különböző tulajdonságaikkal és fejlett technológiáikkal minden nő megtalálja a számára legideálisabb lehetőséget.

Motiva Round

Kiegyensúlyozott puhaság és keménység kombinációját kínálja, kerek és feszes felső mellrésszel. Ideális azok számára, akik markánsabb, mégis természetes megjelenést szeretnének.

MOTIVA Round fő

Alkalmazott technológiák

 • TrueMonobloc®
 • ProgressiveGel® PLUS
 • BluSeal®
 • SmoothSilk®/SilkSurface®

Tartalmazza

 • Product Replacement Policy
 • Always Confident Warranty®

Kiegészítő szolgáltatások

 • RFID-Enabled Implant (Qid®)
 • Motiva MinimalScar®
 • 2Y Extended Warranty*
 • 5Y Extended Warranty**

Alkalmazott technológiák

 • TrueMonobloc®
 • ProgressiveGel® ULTIMA
 • BluSeal®
 • SmoothSilk®/SilkSurface®

Tartalmazza

 • Product Replacement Policy
 • Always Confident Warranty®

Kiegészítő szolgáltatások

 • RFID-Enabled Implant (Qid®)
 • MotivaHybrid®
 • Motiva MinimalScar®
 • 2Y Extended Warranty*
 • 5Y Extended Warranty**

Motiva Ergonomix

A természetes mell megjelenését, érzetét és mozgását biztosítja. Ez a típusú implantátum különösen alkalmas azok számára, akik a lehető legtermészetesebb megjelenést és tapintást keresik.

MOTIVA Ergonomic fő

*Qid nélküli implantátumhoz **Qid-vel ellátott implantátumhoz

Motiva Ergonomix2

Az Ergonomix2® továbbfejlesztett változata az Ergonomix®-nak, még puhább és jobb ergonómiával. Ez a típus azoknak ajánlott, akik a legmagasabb szintű természetességet és kényelmet keresik.

motiva ergonomix2 főoldali

Alkalmazott technológiák

 • Motiva SuperSilicones®
 • TrueMonobloc®
 • ProgressiveGel® ULTIMA
 • BluSeal®
 • SmoothSilk®/SilkSurface®
 • RFID-Enabled Implant (Qid®)

Tartalmazza

 • JOY® Program
  • Motiva Woman’s Choice Program®
  • 5Y Extended Warranty
 • Product Replacement Policy
 • Always Confident Warranty®

Kiegészítő szolgáltatások

 • MotivaHybrid®
 • Motiva MinimalScar®
 • A sejtbarát SmoothSilk® SilkSurface® felület lágyabb tapintást biztosít és csökkenti a tokzsugorodás kialakulásának esélyét
 • A TrueFixation® technológia ellenáll az elmozdulás és elforágás veszélyének
 • Az implantátum kék csíkokkal és pontokkal van ellátva, amik a beültetés során segítik a sebészt, hogy pontosan helyezze el.
 • Ezek a jelölések nem látszanak át a röntgensugarakon, később egyszerű röntgenfelvétellel ellenőrizhető, hogy az implantátum jó helyen van-e.

Anatomical TrueFixation®

Ez az egyetlen sima felületű anatómiai mellimplantátum a piacon. Speciális rögzítő lapokkal rendelkezik, melyekkel biztosabban lehet a környező szövetekhez rögzíteni.

Motiva Anatomical TrueFixation fő

A Motiva Ergonomix implantátumok előnyei más implantátumokhoz képest

Az alábbi táblázat bemutatja Motiva Ergonomix és a hagyományos mellimplantátumok közti különbséget.


Ergonomix implantátumok

Hagyományos anatómiai implantátumok

Hagyományos kerek implantátumok

A mell természetes megjelenése álló helyzetben

Igen

Igen

Nem

A mell természetes megjelenése fekvő helyzetben

Igen

Nem

Nem

A mell szövetéhez hasonló mozgás és puhaság

Igen

Nem

Nem

A mellimplantátum beültetésének nehézsége

Minimális

Átlagos

Átlagos

A mellimplantátum elforgásának, elmozdulásának esélye

Minimális

Átlagos

Alacsony

A táblázatból kiderül, hogy az Ergonomix mellimplantátumok jobban követik a mell természetes formáját és mozgását mind álló, mind fekvő helyzetben, valamint kisebb az esély az elfordulásból eredő problémákra, miközben a behelyezésük is egyszerűbb, mint a hagyományos anatómiai és kerek implantátumoké.

Motiva mellimplantátum profilok

A Motiva mellimplantátumok négyféle profilban érhetők el, Mini, Demi, Full és Corsé. Centiméterben kifejezve 2,1 cm-től 7,8 cm-ig terjed a projekció mértéke, ami a mell, mellkastól való kiemelkedésének, magasságának a szintjét jelöli.

 • Mini: Alacsony profil. Projekció: 2,1 cm - 3,5 cm. Alacsonyabb kiemelkedést biztosít, természetesebb megjelenést nyújt.
 • Demi: Mérsékelt profil. Projekció: 3,0 cm - 4,8 cm. Közepes szintű kiemelkedést kínál, egyensúlyt teremtve a természetes és hangsúlyos megjelenés között.
 • Full: Magas profil. Projekció: 3,3 cm - 6,1 cm. Nagyobb kiemelkedést biztosít, hangsúlyosabb megjelenést eredményezve.
 • Corsé: Extra magas profil. 3,8 cm - 7.8 cm. A legnagyobb kiemelkedést nyújtja, ami intenzívebb és markánsabb hatást kelt.
motiva mellimplantátum profilok

Ezek a profilok lehetővé teszik az egyéni igények és az illető testalkatához leginkább illeszkedő mellimplantátumot kiválasztását, biztosítva a kívánt esztétikai eredményt. Az ideális mellimplantátum profil kiválasztása minden érintett számára egyedi döntés, amit plasztikai sebészével közösen hoznak meg.

Motiva mellimplantátum méretek

A Motiva mellimplantátum méretek köbcentiben (cc) kifejezve 95 cc és 1060 cc között érhetők el. Átmérő alapján a Motiva implantátumok 8 cm és 15 cm közötti tartományban, 21 különböző méretben kaphatók.

A táblázatokban használt oszlopok jelentése és méretkiosztása a képek alatt található.

Motiva Round méretek

Ezen a táblázaton a Motiva Round mellimplantátum méretek olvashatók le.

Motiva round méretek

Az oszlopokban található betűk jelentése:

 • "A" átmérő (szürke oszlopok): 8,5 cm - 15 cm
 • "B" projekció: (szürke utáni oszlopok): 2,2 cm - 7,8 cm
 • "C" ívhossz (a mell és a mellkas találkozásától a mell közepéig tartó vonal hossza): 5 cm - 12,1 cm
 • "D" térfogat köbcentiben kifejezve: 105 cc - 1050 cc

Motiva Ergonomix méretek

A Motiva Ergonomix mellimplantátum méretek az Ergonomix és Ergonomix2 típusok szerint különböztethetők meg. A két típus méreteiben nincs jelentős eltérés, az Ergonomix2 szélesebb kínálattal rendelkezik. 

Ezen a táblázaton az Ergonomix mellimplantátum méreteket mutatjuk be.

motiva ergonomix méretek

A táblázat oszlopainak jelentése:

 • A - átmérő: 8,5 cm - 15 cm
 • B - projekció: 2,2 cm - 7,8 cm
 • C - ívhossz: 4,0 cm - 10.9 cm
 • D - térfogat: 105 cc - 1050 cc

Ebben a táblázatban az Ergonomix2 mellimplantátum méretek találhatók.

motiva ergonomix2 méretek

Az oszlopok jelentése a következő:

 • 1. oszlop "A": átmérő. 8,0 cm - 15 cm
 • 2. oszlop "B": projekció. 2,1 cm - 7,8 cm
 • 3. oszlop "C" térfogat. 95 cc - 1060 cc

Motiva Anatomical TrueFixation mellimplantátum méretek

Itt található az Anatomical TrueFixation implantátum méreteket bemutató táblázat.

motiva anatomic truefixation méretek
 • A = átmérő: 11 cm - 13,5 cm
 • D= magasság: 11,5 cm - 14 cm
 • B = projekció: 4,4 cm - 6,2 cm
 • C = alsó ívhossz: 6,2 cm - 8,6 cm
 • V = térfogat: 250 cc - 600 cc

Motiva garancia

A Motiva a mellimplantátumaira kétféle garanciát kínál. Az alapgarancia (Always Confident Warranty® és Product Replacement Policy) minden Motiva implantátumra vonatkozik. A kiterjesztett garanciaprogram (Extended Warranty Program) pedig a mellimplantátum online regisztrációjához és/vagy külön díj megfizetéséhez kötött.

Mit tartalmaz az alapgarancia?

Az Always Confident Warranty® élettartamra szóló garanciát nyújt minden Motiva® mellimplantátumra, amely kiszakad vagy megreped. Amennyiben az implantátum megsérül, a Motiva díjmentesen biztosít egy csereimplantátumot. Orvosi javaslatra a nem érintett oldalra is érvényesíthető a csereimplantátum még akkor is, ha az az implantátum nem sérült.

A Product Replacement Policy a műtétet követő tízéves garanciaprogram, amely tokzsugorodáskor nyújt védelmet (ha a tokzsugorodás a Baker-skálán III. vagy IV. fokozatú). Amennyiben iyen szövődmény lép fel, a Motiva ingyenesen biztosítja a csereimplantátumot az érintett oldalra, és lehetőség van a másik oldal implantátumának cseréjére is, ha a sebész ezt javasolja.

Mit nyújtanak a kiterjesztett garanciaprogramok?

A Motiva® mellimplantátumokhoz három különleges kiterjesztett garanciaprogram áll rendelkezésre, a First Year Free Coverage, a 2Y Extended Warranty Program és a 5Y Extended Warranty Program. 

First Year Free Coverage: Ez egy ingyenes, egyéves program, amely kizárólag a Q Inside® Safety Technológiával rendelkező Motiva® mellimplantátumokra vonatkozik. A program résztvevői cseremellimplantátumot és legfeljebb 2 500 dollár pénzügyi támogatást kapnak az implantátum szakadása vagy tokzsugorodás (Baker-skála III. vagy IV. fokozata) esetén. A program ezen esetekben a standard garanciákat váltja fel. Ha nincs ilyen esemény, a program lejártával a standard garanciák lépnek újra érvénybe.

2Y Extended Warranty Program: Ez egy 24 hónapra szóló, 100 dollárért megvásárolható garanciaprogram, amely a Q Inside® nélküli Motiva® mellimplantátumokra vonatkozik. A program résztvevői cseremellimplantátumot és legfeljebb 1 000 dollár pénzügyi támogatást kapnak mellimplantátum szakadás vagy tokzsugorodás (Baker-skála III. vagy IV. fokozata) alkalmával. Ez a program is felülírja a standard garanciákat az érvényességi idő alatt.

5Y Extended Warranty Program: Ez a 60 hónapra szóló, 200 dolláros garancia kizárólag a Q Inside® technológiával ellátott Motiva® mellimplantátumokra érvényes. Az előfizetők cseremellimplantátumot és legfeljebb 2 500 dollár pénzügyi támogatást kapnak. Ez a program is a standard garanciákat váltja fel az érvényességi idő alatt, és azonos feltételeket kínál, mint a többi kiterjesztett garancia.

5Y motiva garancia

A kiterjesztett garanciák igénybevételéhez regisztrálnia kell az érintett Motiva® mellimplantátumokat a Motiva® hivatalos weboldalán vagy a MotivaImagine® alkalmazáson keresztül. Ez a regisztráció az implantátumok sebészeti beültetését követő 90 napon belül kell megtörténjen.

Mi az a Joy® by Motiva program?

A Joy® by Motiva egy innovatív mellnagyobbítási program, amely a Motiva által kínált legújabb mellimplantátum technológiákat és szolgáltatásokat foglalja magában. A program célja, hogy magasabb szintű, biztonságos és kényelmes mellnagyobbítási élményt nyújtson.

A Joy® by Motiva tartalma:

 • Ergonomix2® mellimplantátum
 • MotivaHybrid®: Ez a módszer a mellnagyobbítást és a sajátzsír-átültetést kombinálja, hogy természetesebb kinézetet és érzést biztosítson. A páciens testéből származó zsírt használják fel az implantátum körül, hogy javítsák a mell kontúrját és puhaságát.
 • Motiva MinimalScar®: Ez a technológia minimális metszéssel történő beültetést tesz lehetővé, ami csökkenti a hegesedés kockázatát és javítja a gyógyulási folyamatot.
 • Woman’s Choice Program®: Pénzügyi támogatást nyújt azoknak, akik a műtét után meggondolják magukat és úgy döntenek, hogy eltávolíttatják implantátumaikat.

Ezek az innovációk és szolgáltatások együttesen biztosítják a páciensek számára a magas színvonalú, biztonságos és kényelmes mellnagyobbítási élményt.

Ki dolgozik Motiva mellimplantátummal?

Dr. Karvász Tamás Magyarországon úttörőnek számít a Motiva mellimplantátumok használatával, mivel kevesen tudják alkalmazni a beültetéshez szükséges speciális technikát.

Dr. Karvász Tamás a Mellplasztika Centrum plasztikai sebésze több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, a hazai és nemzetközi plasztikai sebészeti világban ismert és elismert orvos. Elkötelezett az újítások, a biztonság és az esztétikus megjelenés mellett.

Kérjen időpontot egy kötelezettségektől mentes, személyes konzultációra, ahol minden részletet megismerhet és minden kérdésére választ kaphat.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással

Jelentkezzen be konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes személyes konzultáción, ahol a Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész válaszolnak Önnek.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyire biztonságosak a Motiva mellimplantátumok?

A Motiva mellimplantátumok biztonságosságát a CE jelölés - ami bizonyítja, hogy megfelelnek az Európai Unió egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi követelményeinek - valamint az ISO 13485:2016 és ISO 10993 minősítés, továbbá számos klinikai vizsgálat és kutatás igazolja, amelyek a termék biztonságosságát és megbízhatóságát támasztják alá.

A Motiva mellimplantátumok rendelkeznek FDA minősítéssel?

A Motiva mellimplantátumok nem rendelkeznek FDA minősítéssel (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség). Az FDA jóváhagyásának procedúrája folyamatban van, ami az Egyesült Államokban történő értékesítés előfeltétele.

Melyik plasztikai sebész ajánlott Motiva mellimplantátum beültetéséhez?

Motiva mellimplantátum beültetéséhez Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész ajánlott, ugyanis ő rendelkezik az implantátum behelyezéséhez szükséges tapasztalattal és tudással. 2014-óta végez mikrotranszponderrel ellátott emlőimplantátum-beültetést, amivel egész Európában az első orvos volt.

Melyik Motiva mellimplantátum ad kerek formát?

A klasszikus, kerek megjelenést a MOTIVA® ROUND ad, ami magas profilt és a felső pólus teljes kitöltését biztosítja. Fontos azonban, hogy plasztikai sebészével konzultálva beszélje meg céljait és implantátumválasztását!

Melyik Motiva implantátum nyújtja a legtermészetesebb megjelenést?

Az ERGONOMIX® implantátum a lehető legtermészetesebb megjelenést és érzést nyújtja, ráadásulmozgás közben is természetes kinézetet s biztosít. A mellnagyobbító műtét előtti konzultáció alkalmával tájékoztassa orvosát az elérni kívánt eredményekről, hogy közösen a legjobb döntést hozzák.

Milyen hosszú a Motiva mellimplantátum élettartama?

A mellimplantátumok, beleértve a Motiva termékeit is, nem élethosszig tartó eszközök. Általában a mellimplantátumokat 10-20 évre tervezik, de ez sok tényezőtől függ, mint például az egyén életmódja, az implantátum típusa és a műtéti technika. Fontos megjegyezni, hogy az implantátumokat rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén cserélni kell, hogy fenntartsák a biztonságos és kívánt esztétikai hatást.

Milyen termékeket gyárt még a Motiva mellimplantátumon kívül?

A Motiva termékei közé tartozik még a GlutealArmonic és a Motiva Flora Tissue Expander. GlutealArmonic egy természetes megjelenésű fenékimplantátum, a Motiva Flora pedig egy forradalmi, MRI kompatibilis mellszövet-expander, ami biztonságot és stabilitást nyújt a mellrekonstrukciós folyamat során.

Motiva vagy Mentor mellimplantátumot válasszak?

Motiva mellimplantátumot érdemes választani, ha a cél a biztonság és a természetes megjelenés. A Mentor márka hosszú ideje van jelen a piacon, széles körű elismerést szerezve a sebészeti közösségben. A Motiva és a Mentor is magas minőséget és biztonságot kínálnak, de eltérő jellemzőkkel rendelkeznek. A választás mindig az egyéni preferenciák és a sebész ajánlása alapján történik.

Személyes mellplasztika konzultáció Dr. Karvász Tamással