Mellfelvarrás

Megereszkedett mellek korrekciója

Árak, a műtét menete és ami utána van

Tudjon meg mindent a műtétről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

A mellfelvarró műtét célja, hogy a megereszkedett, esetleg egészségügyi okok miatt elváltozott mellek állapotát korrigálja, és ezzel a pácienst újra magabiztossá tegye! Ez egy igen népszerű mellplasztikai eljárás, ami manapság a korszerű technológiának köszönhetően alig hagy nyomot és hamar gyógyul.

A lógó, lapos mellek kialakulásának több oka is lehet, például a hirtelen fogyás, a terhesség és a szoptatás is befolyásolhatja a mellek állapotát. A mell bőre az idő múlásával megnyúlhat és természetes módon nem nyeri vissza a rugalmasságát. A legtöbb nőnél nagy szerepe van a melleknek a testkép kialakításában, a mentális egészségben és a magabiztos megjelenésben.

Rengeteg téves információ kering a mellfelvarrásról az interneten, ezért most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy tisztán láthassa a folyamatot.

Mellplasztika

25% kedvezménnyel

A mellfelvarró műtét előnyei

A beavatkozásból több előnye is származhat a páciensnek. Esztétikai szempontból olyan hosszú távú eredményeket lehet így elérni, ami mindenképpen kifizetődő. A mellek épek és szimmetrikusak lesznek, amivel határozottabbnak érzi majd magát. Elmúlhatnak a háti és nyaki fájdalmak, valamint egyéb, a bőrön kialakuló betegségek is megszüntethetők. 

A lelkiállapoton is sokat javíthat, hiszen a mellfelvarrás után a korábbinál pozitívabb testképet fog kialakítani az, aki már túl van a műtéten. Ezért mondják a szakemberek, hogy nemcsak a fizikai jellemzőkre, hanem a mentális egészségre és a lelki egyensúlyra is jó hatással van ez a fajta plasztikai beavatkozás is.

A mellfelvarrás fajtái

A mellfelvarrásnak három fajtáját különböztetik meg az alapján, hogy a mellek megereszkedése mennyire előrehaladott. Ezt a plasztikai sebész állapítja meg, a mellbimbók elhelyezkedése alapján.

  • Enyhe megereszkedésről van szó, amikor a mellbimbók még az elhajlási redő felett helyezkedik el, de az emlőmirigy alsó részében. Ekkor a sebésznek elég úgy terveznie, hogy a mellbimbó körül ejt bemetszést és húzza feljebb a bőrt.
  • Ha a bimbók a redő alatt helyezkednek el, akkor egy függőleges vágásra is szükség van.
  • Ha ezeken felül még a mirigyállományon is túllógnak a mellbimbók, akkor a sebésznek még egy fordított T alakú bemetszést is ejtenie kell.

A mellfelvarrás menete

A mellfelvarrás műtéti eljárás menete igen rövid. Nagyjából 2 órát vesz igénybe, amit altatásban végeznek. A megereszkedett mellbimbókat a sebész feljebb húzza, illetve a melleket is feljebb emeli. Ez utóbbit a felesleges bőr eltávolításával érik el. Az úgy nevezett anchor módszer az egyik leghatékonyabb mellfelvarró eljárás. Minden más, műtéttel kapcsolatos konkrét információról a plasztikai sebész tudja tájékoztatni egy ingyenes konzultáció keretében.

mellfelvarrás

A műtét utáni gyógyulás

A páciensnek a műtétet követően bent kell aludnia egy éjszakát megfigyelés alatt. A varratok eltávolítására pedig két hét után kerül sor. Ezek után a hegek gyógyulása már sokkal gyorsabb lesz. Különböző krémek használata javasolt a sebek megfelelő regenerálódása miatt. A műtétet követő 6 hétig nem szabad sportolni vagy egyéb intenzív testmozgást végezni. Sok pihenésre van szüksége ilyenkor a szervezetnek. Aludni csak háton szabad, ezért már a műtét előtt szerezzünk be extra magasított párnákat. Kompressziós melltartó viselése ajánlott. Ez sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fajták, és a mellek is egészségesen gyógyulnak tőle.

Mellfelvarrás árak - Mennyibe kerül a mellfelvarrás

Mellfelvarrás típusa

Kedvezményes ár

Listaár

Mellfelvarrás

1.400.000 Ft

1.600.000 Ft

Mellfelvarrás nagyobbítással (kerek)

2.050.000 Ft

2.150.000 Ft

Mellfelvarrás nagyobbítással (csepp)

2.150.000 Ft

2.300.000 Ft

Mellfelvarrás elváltozás eltávolításával

1.500.000 Ft

1.700.000 Ft

A mellfelvarrást gyakran implantátumos mellnagyobbítással kombinálják a tökéletes eredmény elérése érdekében. Ebben az esetben az ár a mellimplantátum alakjától függ.

Végső ár, nincsenek felmerülő költségek

Nem kell rejtett költségektől tartania, a konzultáció során egyeztetett ár már mindent tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy sem az altatás, sem a műtét utáni ellátásért és megfigyelésért nem kell további költségeket fizetnie. Ráadásul a gyógyuláshoz szükséges speciális melltartót is megkapja a csomag tartalmaként.

Jelentkezzen be ingyenes mellfelvarrás konzultációra!

Tegye fel kérdéseit egy kötelezettségektől mentes ingyenes konzultáción, ahol a legjobb plasztikai sebészek válaszolnak Önnek.

Mellplasztika

25% kedvezménnyel