Ha a mellekkel kapcsolatos plasztikai műtétek kerülnek szóba, akkor legtöbben azonnal a nők körében népszerű mellnagyobbításra és mellfelvarrásra szoktunk asszociálni. Tény pedig, hogy ma már a férfiak számára is elérhető a mellplasztika, melynek segítségével nem csak a férfias formák állíthatóak helyre, hanem a magabiztosság is. A férfi mellplasztika árak pedig jelentősen kedvezőbbek a hölgyek esetében végzettekhez képest.elnőiesedett mellek

Az átlagosnál nagyobb, szinte már-már elnőiesedett mellek nem csak elhízás következtében alakulhatnak ki. A háttérben örökletes tényezők éppen úgy állhatnak, mint hormonális változások vagy bizonyos gyógyszerek szedése. Ezeknek megfelelően érdemes megválasztani azt az utat, mely végül a kívánt változásokhoz vezet. Ebben a férfi mellplasztika nagy segítséget jelenthet. A férfi mell kisebbítése zsírleszívással és a szükséges terület kimetszésével történhet meg. Vannak olyan esetek, amikor elegendőnek bizonyul a zsírleszívás, de legtöbbször e kettő módszer kombinálása mellett dönt a szakember. Nagymértékű változtatások esetében a bőrfelesleg csökkentése mellett a bimbóudvart és a mellbimbót is fentebb emeli a sebész, ezzel elérve a férfias, esztétikus vonalakat.

Mitől függenek a férfi mellplasztika árak?

A plasztikai sebészetre különösen igaz, hogy pontos árakat csak a személyes konzultációt követőenférfi mellplasztika árak kaphatsz. Ez nem véletlen van így, hiszen mindannyian mások vagyunk, eltérő adottságokkal és problémákkal rendelkezünk. Ennek megfelelően az alkalmazott sebészeti eljárás is különbözhet. A férfi mellplasztika esetében sokaknál mindössze a túlsúlyból eredő, kisebb megnagyobbodásról beszélhetünk, amikor a zsírleszívás is elegendőnek bizonyul. Mások esetében a már kialakult, elnőiesedett mellek korrigálásához nem elegendő ez, és mindenképpen célszerű a felesleges bőr eltávolításával is kombinálni a beavatkozást. Ezzel gyakran jár együtt a már említett mellbimbó áthelyezés, ami ugyan szintén rutin műtétnek bizonyul, de mégis plusz feladattal jár. Alapvetően elmondható, hogy a férfi mellplasztika árak 300 és 500 ezer forint között vannak, tehát klasszisokkal olcsóbb, mint a nők körében alkalmazott mellplasztika.

A magabiztosság ára

Az önbizalommal teli fellépés és a magabiztos megjelenés nem csak a magánéletben, hanem a karrier kapcsán is kiemelt jelentőséggel bír. Az erősebbik nemtől egyébként is azt várja el a társadalom, valamint sok esetben a partner, hogy viselje a nadrágot, és határozottságával uralja a mindennapokat. Ez azonban igencsak nehéz akkor, ha elégedetlen vagy külsőddel, és éppen a férfiassági jegyként számon tartott mellkasi tájék nincsen rendben. A mindig szem előtt levő terület arról is árulkodik, hogy mennyire vagy fitt, és szentelsz-e elegendő időt a testmozgásnak. A megnagyobbodott férfi mellek sajnos sok esetben megmutatják hátulütőiket, és szinte megbélyegzik tulajdonosukat. Nem véletlen, hogy a férfi mellplasztika iránt egyre több érintett férfi érdeklődik, hiszen a rutin beavatkozásnak hála visszanyerhetőek, vagy megteremthetőek a férfias vonalak, domborulatok.gynecomastia műtét előtte utána

Ha plasztikai sebészeti költségekről esik szó, akkor a férfi mellplasztika árak igencsak elmaradnak az egyéb beavatkozások díjai mellett, ami mindenképpen pozitívumnak számít. A több százezres kiadás kapcsán azonban érdemes azt is látnod, hogy nem pusztán kisebb melleket kaphatsz a pénzedért, hanem mindazokat az előnyöket is, melyek ezzel együtt járnak majd. Mire gondolunk pontosan? A megnagyobbodott férfi mellek nem csak kényelmetlenek lehetnek viselőjüknek, de az öltözködést is igencsak korlátozzák. A fokozott izzadás, a gombás fertőzésekre való hajlam mind a nagy mellek fizikai valóságával hozhatóak összefüggésbe, de ezeknél sokkal nagyobb hátrány az, amit pszichésen elszenvednek az érintettek. Amikor tehát a férfi mellplasztika árak iránt érdeklődsz, akkor érdemes minderre egyfajta jövőbe szóló befektetésként gondolnod.

„Kínosan éreztem magam, ha egy értekezletet ingben kellett megtartanom, ugyanis úgy éreztem, mindenki a megnagyobbodott mellkasi részemet figyeli. Sokáig gondolkodtam, hogy a mellplasztikát válasszam-e, de utólag már tudom, felesleges volt bármi miatt is aggódnom. Úgy hiszem, a megfelelő klinikán kifizetett összeg minden forintja megéri, hiszen a magabiztosság, amit ezzel visszakaptam, sokszorosan megtérül a hétköznapokban.” – Árpád

Plusz költségek? Klinikától függenek!

A plasztikai sebészettel foglalkozó klinikák között válogatva találkozhatunk olyan szolgáltatókkal, amelyeknél a megadott árlistán szerepelnek egyéb költségek is. Így például a műtőhasználat, a klinikán való tartózkodás, vagy például az altatás plusz kiadásokat jelenthetnek. Érdemesebb tehát olyan komplexum mellett letenni a voksot, ahol a kezdetekkor megadott ár már tartalmazza mindezeket, így elkerülve a kellemetlen meglepetéseket. A tapasztalatok is azt mutatják egyébként, hogy az érdeklődők jobban szeretik egy összegként látni, hogy a férfi mellplasztika árak összesen mennyit fognak kóstálni. Az itt ajánlott klinikákon olyan szakemberek tevékenykednek, akik hazai és nemzetközi elismerést vívtak ki maguknak az utóbbi 25 évben. Ami az intézmények felszereltségét illeti, igazán lenyűgöző a már-már hoteleket megidéző luxus, ami a maximális higiéniával egyesülve alkot páratlan lehetőséget a regenerációra. A logóra kattintva ismerd meg közelebbről Budapest legjobb klinikáit!

Nemzetközi Plasztikai SebészetPlasztikai Sebészeti Centrum

A megnagyobbodott férfi mell jelentette önbizalomhiánnyal és kényelmetlenségekkel nem kell együtt élned, hiszen rutin beavatkozás segítségével búcsút mondhatsz azoknak. A megfelelő klinikát választva korrekt áron kaphatsz elvárásaidnak megfelelő szolgáltatást, és mindenekelőtt profi szakmai segítséget.

Férfi mellplasztika árak – keresett és megfizethető