Milyen típusú mellimplantátumok vannak?

Klinikánkon a mellplasztikai beavatkozás mellett igyekszünk minden kedves kliensünk testi-lelki egészségére mellimplantátum budapesten és környékénodafigyelni és megteremteni a lehető legjobb környezetet számukra. Nagyon sok hozzánk forduló személy mellnagyobbítást szeretne tőlünk rendelni, melynek egyik alap kelléke a szilikonból készült implantátum.

Mellimplantátum fajták

Intézményünkben többfajta márkával dolgozunk annak érdekében, hogy a felmerülő igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Nem állunk meg egy gyártónál, hanem mindig újítunk és a legfrissebb trendek szerint alakítjuk kínálatunkat. Persze ez nem azt jelenti, hogy aki pár évvel ezelőtt járt nálunk annak ismét ki kellene cserélnie implantátumait, hiszen ebben a szakmában nem olyan gyakoriak és szembetűnőek a változások.

mellimpantatum méretekA jó minőségű, szilikonból készült mellimplantátumok nagyon erős és ellenálló anyagokat tartalmaznak és a bennük lévő folyadék hosszú időn át megtartja eredeti állapotát, így a prémium kategóriás implantátumokra közel egy életen át tartó garanciát vállal a gyártó vállaltat. Számunkra ez mindennél fontosabb és nagy jelentőséggel bír a partnereink kiválasztásánál is. A klinikánk hírneve mindennél fontosabb és nem engedhetjük meg senkinek, hogy ezt a képet lerombolja egy silány termékkel.

Mellimplantátum formák

Nagyon lényeges, hogy az anyagoknak egyáltalán nem szabad tüneteket okozniuk a műtétet vállalóknál, hiszen minden esetben antiallergének és teljesen sterilizáltnak kell lenniük. A baj általában akkor történik, ha valaki a kecsegtetően olcsó eljárás mellett dönt és megalkuszik egy ismeretlen implantátummárka behelyezésével is. Ilyen esetekben a mellplasztikai beavatkozás több szempontból is veszélyt jelenthet. Az első és legfontosabb az egészségkárosodás. Vannak olyan magukat plasztikai sebésznek mondott személyek, akik szinte hihetetlen áron vállalják a műtétet és általában egy beavatkozásra egyáltalán nem alkalmas szobában hajtják végre, mindennemű sterilizáció nélkül, gyenge minőségű implantátumokat használva. Számos olyan esettel találkoztunk és biztos mindenki hallott ilyen történeteket, amikben arról panaszkodnak a károsultak, hogy sebfertőzést kaptak, vagy a szilikonból készült implantátum nem volt megfelelően bevizsgált gyártó terméke és egy bizonyos idő után elkezdett szivárogni a folyadék a testbe, ami a mell deformációjához és életet veszélyeztető kondícióhoz vezetett.

implantátum mellplasztikávalKlinikánkon a mellplasztikai beavatkozás garantáltan steril körülmények között történik, a beteggel konzultálva és minden szükséges vizsgálat elvégzésével. Szakorvosaink nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a legjobb minőségű implantátumok beszerzésére és a személyre szabott nagyságú mellnagyobbításra. Orvosainkat segítő ápolószemélyzet gondosan kiválasztott szakemberekből áll, így magabiztosan állítjuk, hogy az általunk végzett műtétek minden esetben nagyszerű eredménnyel zárulnak és minden páciensük elégedetten távozik a procedúra leteltével.

Mellimplantátum típusok

A mellplasztika nem egyenlő a mellnagyobbítással. Előfordul, hogy valaki például egy korábban elrontott műtétet mellnagyobbítás implantátummalszeretne rendbe hozni és ezért fordult hozzánk segítségért vagy egészségi állapotukból kifolyólag meg kell változtatni mellük alakját. El sem hinnénk, mennyi mellplasztikával fordulnak hozzánk nap mint nap, ha nem élnénk át és nem magunk tapasztalnánk ezeket az eseteket. Arra kérünk mindenkit, ne hamarkodja el a döntést és jól járja körül a plasztikai témát mielőtt elkezdi a folyamatot. Ha esetleg nincs meg az elegendő anyagi háttér, hogy hozzánk jelentkezzen valaki, inkább várjon a műtéttel, ne kockáztassa egészségét, hogy a későbbi kezelésekre kelljen költeni. Tanuljunk mások hibáiból és bátran hívjon minket, ha tanácsra van szüksége.

mellimplantatum méretek

Plasztikai sebészeink minden esetben segítőkészen és kifogástalan szakmai tudással segítenek a konzultációra bejelentkezőknek, csak a beszélgetés után történik a mellplasztikai beavatkozás megtervezése és a szilikon implantátum kiválasztása is.