Ha rangsorolni kellene a plasztikai beavatkozásokat aszerint, hogy melyiket választják a legtöbben, akkor kétségtelenül a mellplasztika vezetné a listát, az elvégzett műtétek számát pedig a Nemzetközi Plasztikai Sebészet vezetné, hiszen ők nagyon jók mellplasztikában. Annak ellenére is egyre többen teszik le voksukat mellette, hogy a mellplasztika árak bizony igen magas is lehetnek. Egy felmérés szerint a plasztikai sebészeteken az egyik legtöbbször feltett kérdések közé tartozik a “Mennyibe kerül egy mellplasztika?”, melyre mindenféle vizsgálat és a célok meghatározása nélkül nem lehet egy konkrét választ adni, hanem egy tól-ig összeget szoktak mondani. Fontos megjegyezni, hogy nem szabad a legolcsóbbat ajánlatot választani. Sokkal jelentősebb, hogy minőségi alapanyagokkal és komoly hírnévvel és elismertséggel rendelkező plasztikai sebészt válassz!

Mennyibe kerül egy mellplasztika?

Erre a kérdésre nem lehet adekvát választ adni, hiszen ez több mindentől függ. A klinika minőségétől, a szolgáltatások számától, az “orvos nevének árától”. Annyit azonban leszögezhetünk, hogy a beugró ár minimum 600 ezer forint, de az implantátum típusától, valamint a mennyibe kerül egy mellplasztikaválasztott klinikától függően elérheti az összeg  ennek dupláját is. A Plasztikai Sebészet Budapest garantáltan a legjobb árakat biztosítja, melyet az ingyenes konzultáció során tudnak egyeztetni. Kiemelten fontos megjegyezni, hogy a legjobb ár nem a legolcsóbbat jelenti, hanem az ár-érték-szakértelem háromszögben az ideális egyensúlyt. Ezért nem javasolt a szimplán legolcsóbb műtétet választani. Nem szabad elfelejteni, hogy itt nem csak szépségünkről van szó, hanem az egészségünkről is. Éppen ezért hiba volna egy olcsóbb, de kevésbé megbízható orvost választani, mint egy drágább, de 100%-osan lelkiismeretes, neves, a vélemények alapján eredményes plasztikai szakorvos mellet letenni a voksunkat.

Milyen előnyökkel jár a mellplasztika?

A hölgyek mindig is a dús kebleket favorizálták, hiszen a nőiesség egyfajta szimbólumának is tekinthetőek a méretesmellmérés szalaggal mellek. Mivel komplexusokat és önbizalomhiányt okozhat, ha valaki elégedetlen kebleivel, így ha teheti, érdemes plasztikai sebész segítségét kérnie. Az implantátum beültetése mellett saját zsírral is növelhető a mellek mérete, de a formát mellfelvarrással is alakíthatja a szakember, vagy akár kombinálhatja ezeket az eljárásokat.  A műtéten átesett hölgyek egyetértenek abban, hogy önbizalmuk jelentősen megnőtt, ami az élet minden területere rányomta bélyegét, méghozzá pozitív értelemben.