Nagyon sok kérdés merül fel a mellplasztika árak során. Az elsődleges oep által támogatott műtétek listájaaz, hogy támogatja-e az OEP a mellplasztika árakat? Bármilyen meglepő, bizonyos plasztikai műtét TB támogatással is elvégeztethető. Tehát van olyan eset, mikor támogatja az OEP a mellplasztika árakat. Ha funkcionális korrekcióról van szó, vagyis az egészséged szempontjából volna lényeges a műtét elvégzése – legyen szó akár fizikai vagy pszichés problémáról -, bátran lehet fordulni az országos egészségügyi pénztárhoz, hogy finanszírozza a mellplasztika árakat.

Mikor támogatja a társadalombiztosítás a plasztikai műtétet?

 A támogatott mellplasztika árak közé tartozik például a túlságosan nagyméretű mellek kisebbítése – melyek hátfájást, gerincproblémát okozhatnak. Ezenkívül az összes olyan korrekciós mellplasztikát támogatják, amelyek esetleges fejlődési rendellenességeket kezel, ezáltal pszichológiai hatással is bír – vagyis megoldást jelent az önértékelési zavarokra. A mellplasztika tb támogatással csak állami kórházakban lehetséges, viszont ezen kórházak nem biztosítják a magánklinikák kényelmét.

Kit válasszak ha magánkórházba megyek?

A Plasztikai Sebészet Budapest – www.plasztikaisebeszetbudapest.org mindenben segít Önnek eligazodni bármilyen plasztikával kapcsolatos kérdése van, akkor is, ha nem az OEP által támogatott szűk rétegbe tartozik. Az ország kimagasló tudású orvosai várják ingyenes konzultációra, ahol nyugodt, kellemes környezetben válhat magabiztos személlyé.konzultáció magánklinikán