Telt keblek és karcsú derék? Ránctalan arcbőr és feszes test a várandósság után is? A vonzó megjelenés korosztálytól függetlenül vágya a nőknek. Sőt, ma már egyre több olyan férfi is van, aki legalább annyi figyelmet fordít külsejére, mint a gyengébbik nem. Az egészséges életmódon túl azonban van valami, ami hatalmas segítséget jelenthet a vágyott formák, vonalak és méretek megvalósításához, ez pedig nem más, mint a plasztikai sebészet. Ma már hazánkban is prémium kategóriás klinikák nyújtják szolgáltatásaikat, melyek között mindenki találhat elvárásainak megfelelőt. De vajon melyik mellett érdemes letenni a voksot? Mennyire fontosak az árak? Milyen gyakoriak az elrontott plasztikai műtétek? A viszonylag olcsón elérhető megoldások biztosan hagynak maguk után kívánnivalót? Cikkünkben az ár és az érte kapott minőség kontextusában igyekszünk megvizsgálni a témát.Elrontott plasztikai műtétek

Válaszd az ismert és elismert klinikákat, orvosokat

Ha saját egészségünkről van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőség és a megbízhatóság fontosságát. Így van ez akár az étrend-kiegészítők, akár a plasztikai beavatkozások során. Ez utóbbi alkalmával nem ritkán altatásban történik az eljárás, és olyan kritikus területeket érint az, mint az arc, vagy a keblek. Nem csoda hát, hogy sokan tartanak a hasonló megoldásoktól, és inkább igyekeznek elfogadni vélt vagy valós testi hiányosságaikat. Tény az is, hogy akik a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeket választják, szeretnék az egészet a lehető legolcsóbban megúszni. De vajon valóban ez bizonyul a járható útnak? Érdemes feláldozni a megbízhatóságot és a garantált minőséget a kedvező árak oltárán?

A legfontosabb a megbízhatóság

Senki sem szeretné saját példájával bővíteni az elrontott plasztikai műtétek hosszú listáját, ezért nem érdemes némi pénz megtakarítása érdekében a minőséget másodlagosnak tartani. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy csak az igazán minőségi megoldásoktól várhatjuk el, hogy azok hozzák is aprémium plasztikai berendezés várt színvonalat. Miről is van szó? A korszerű orvosi készülékeknek, alapanyagoknak meg van a maguk ára, melynél olcsóbban még akkor sem tudnák adni azokat, ha szeretnék. Fontos tehát tisztában lenni azzal, hogy az igazán megbízható klinikákon nem véletlen kerül többe egy-egy beavatkozás, hiszen a prémium kategóriás megoldások nem olcsók. Hasonlóképpen van ez a szakemberek esetében sem. Akik az aktuális információk, a tudás birtokában vannak, azok bizony időt, energiát és nem kevés pénzt fektetnek abba, hogy hazai és külföldi konferenciákon sajátítsák el a legmagasabb színvonalú tudást. Ha tehát egy árajánlatot túlságosan olcsó, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni azon, hogy mégis miért lehet ez.

Elrontott plasztikai műtétek – Kacsacsőr, természetellenes vonások

Elég csak néhányat kattintani a világhálón, és máris szembejönnek velünk azok a plasztikázott emberek, akik valószínűleg nagyon rosszul választottak szakembert. A szakma legjobbjai számára nem az a fontos, hogy a páciens minden igényét maximálisan kielégítsék. Sokkal lényegesebb a testalkathoz passzoló méretek, formák kialakítása, legyen szó bármely testrészről vagy kezelésről. Nem egy sztár sétált már bele abba a csapdába, hogy az elrontott plasztikák következtében teljesen természetellenesek lettek vonásaik, elveszítve ezzel az arc vonzó jellegét. Ugyan az évek múlása nem megállítható, de nem is feltétlen ez a cél az arcplasztikával, vagy például a ráncfelvarrással. Akár egy egyszerű ajakfeltöltés is elképesztő végeredménnyel zárulhat, ha sem az alapanyag minősége, sem a választott befecskendezési mennyiség nem megfelelő. A kacsacsőrként minősített száj közönséges és tulajdonosa csak komoly énképzavar esetén lehet elégedett vele. Tény az is, hogy a férfiak tetszését sem nyerik el azok a nők, akik jól láthatóan túlzásba vitték a plasztikáztatást, és nagy valószínűséggel ezt nem a leginkább hozzáértővel végeztették el.

túlzásba vitt plasztikaelrontott mellplasztikaelrontott plasztikai műtétlegcikibb plasztikai beavatkozástermészetellenes méretek

Mellplasztika, ahol az etika nem számít

A mellplasztika kétségkívül a legnépszerűbb beavatkozás, és kedveltségéből nem sokat veszített az évek során. A telt keblek nem csak a nőiesség szimbólumainak számítanak, de bizony gyakran a férfiak is ezeket a méreteket részesítik előnyben. Megfelelési kényszer, hamis énkép, önbizalomhiány, vagy a partner által támasztott követelmények egyaránt indokolhatják, hogy egy nő nem a testalkatához passzoló méretet választja, vagy ismételt beavatkozások során dönt egyre nagyobb és nagyobb implantátumok mellett. Tény viszont az is, hogy az ilyen keblek megvalósításához szakember is szükséges. A munkájukra valamit is adó plasztikai sebészek egyöntetűen elítélik az ilyen szakmai etikát nélkülöző magatartást, s ha úgy látják, hogy a páciens nem reális elvárásokkal áll a mellnagyobbításhoz, akkor inkább elutasítják az az iránti igényét.


Persze nem csak a mérettel lehet probléma, hanem a gyakorlati kivitelezéssel is. A gyakorlat vagy a megfelelő szakértelem hiányában elvégzett műtét során akár komoly aszimmetria is kialakulhat, vagy a formát illetően lesz a végeredmény nem éppen ideális. A minőségi munkát végző, maximálisan megbízható klinika mellett döntve elkerülhetőek az akár egész életen át megmaradó hátrányok.

És hogy véletlenül se kerülj ilyen orvosok kezei közé, az itt bemutatott plasztikai sebészeten biztosan a legjobb helyen leszel, évtizedes tapasztalattal és nemzetközi garanciát vállaló sebészek mellett: